Miért nem tudok se lájkolni, se kommentelni bizonyos oldalakon a facebookon? (tudásbázis)
én Kasza Tibi oldalával jártam így, ha nem reklám...
túlélem, de én sem értettem miért változott a dolog.Nem anyáztam, semmi ilyen. Mindegy.
Más is azt mondta, hogy le lettem tiltva, mert páromnak, tesóméknak engedi a hozzászólást most is.
Fogalmam sincs miért, de például 1 hónapja belájkoltam egy oldalt, a postjait tudtam lájkolni és hozzászólni is. 1 héttel később már csak a "Megosztás" gomb van ott! Jól van mondom 1 oldal nem gáz, sokat úgy se nézem. De ma megint megtörtént ez egy másik oldallal! Csak megosztani tudom! 1 órával ezelőtt normális volt minden.
Nem tudom miért van ez, de ha tudnátok segíteni hogy oldjam meg, megköszönném;) Megjegyzés: nem írtam semmilyen trágár/sértő kommenteket, szóval a letiltás esélyét ilyen szempontból nem érteném. Lájkolni szoktam inkább meg néha hozzászólni de tudtommal ez nem bűn..
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Ti tudjátok párotok jelszavát mondjuk Facebookon?
- Akik netes oldalakon beszólogatnak, vajon a való életben is megtennék?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?