Miért kérdések, hogyan csináljam? (beszélgetős fórum)
Én csak annyit tanácsolok, hogy gondold át a dolgot a másik oldalról is. Ha ugyan ezt a Te férjed csinálná Veled, Te mit gondolnál, vagy éreznél.
Gondolkozz, utána lépj. És igaz hogy hülye világot élünk mert mindenki csak a saját igazát hajtja, de azért a férjed mégiscsak a férjed, és nem véletlenül.
Ha egy kapcsolat nem működik, akkor le kell zárni, és utána jöhet az új. De az hogy jobbra balra lépeget az ember az nagyon utolsó dolog.
Úgye ugye, Neked sem esne jó forditott helyzetben.
Szia, azt csak te tudhatod, hogy boldog vagy-e a férjeddel, jól érzed-e magad vele, igazán nõnek és fontosnak érzed-e magad stb. Abba is gondolj bele, hogy tudnál-e nélküle vagy más mellett boldog, elégedett lenni. Hallgass a szívedre, sablonos szöveg, de örökérvényes :)
Egy kaland, egy kis vágyódás miatt nem érdemes feladni egy stabil kapcsolatot. Azon is gondolkodj el, hogy most azért gondolkozol-e az ügyön, mert hirtelen elérhetõvé vált? úgy értem, hogy a múltban nem kaphattad meg, most lenne lehetõség. Ha én kellene döntsek, mindenképp a férjem mellett maradnék, továbbra is hûséges, szertõ társként, mert nem véletlenül házasodtatok össze, hanem mert úgy gondoltátok, hogy megvan az "igazi" :)
No, lelkiztem itt egy rendet, nem tudom segítettem-e egy picit is, de kívánom, hogy akárhogyan is döntesz nem bánd meg soha! :)
dögöljek meg ha értem :)két választásod van cica:
1) összejössz a pasival és félrekúrsz
2) kitörlöd a leveleit úgy hogy el sem olvasod és nem foglalkozol a dologgal, a sokadiknál esetleg bunkó stílusban beszólsz neki hogy hagyjon békén ne írogasson neked különben megmutatod becses nejének az összes levelet
minek erről két fórumot indítani? vagy szeretsz tényleg feltünősködni oder kamu mindkét fórum és jól szórakozol mások reakcióján
Az emberek általában a problémáikat gondjaikat szokták kiírni magukból.
Mikor mi rákérdeztünk, hol a gond Te ezt nem tudtad megmondani, mert állítólag mindent tudtok egymásról mind a négyen. /A két hódoló valamint a férjed és Te/
Úgyhogy kicsit értetlenül állok itt az egész fórum előtt.
Bár arra jó volt, hogy nőtt a hozzászólásaim száma :-))))))
Bár előbb azt mondtam nem lesz több kérdésem, ha igen lesz a válaszod.
Viszont most elgondolkodva az egészen nem értem akkor hol a hiba, mit akartál megtudni?
... de akkor mi is a problémád?
Nem értem.... jóóó, megosztottad velünk. Van kérdésed is?
Az, hogy értelek kicsit túlzás...
De van egy olyan (rossz) érzésem, hogy kamu a topikod...
Ha nem így van, bocsánat...
oké
.szia
További ajánlott fórumok:
- Éndzsöl gondolatai...Ki, mi, kiért, miért, mitől, hogyan, Tegyük fel a kérdéseket és próbáljunk meg együtt választ találni rájuk!!!!!
- 21 hónapos kisfiam beteg. Kaptunk gyógyszert, de nem tudom vele bevetetni hogyan csináljam?
- Hogyan éljem túl? Hogy vészeljem át a napokat? Hogy csináljam?
- Hogyan csináljam életem első eperlekvárját?
- Ananásszal szeretnék méregteleníteni, kicsit fogyni, hogyan csináljam?
- Ház felújítás hogyan csínáljam?Minden ami vele kapcsolatos..