Ananásszal szeretnék méregteleníteni, kicsit fogyni, hogyan csináljam? (tudásbázis)
Minimálisat ezekből is ehetsz...a lényeg, hogy minél kevesebb szénhidrátot (a krumpliban is majdnem annyi van, mint a tésztában, a rizsben is sok) és zsírt fogyassz, de ezt nem tudod kikerülni, mert szinte mindenben van. (Még az almában is van 0,03 g zsír.)
Vagyis, mindent ehetsz, csak kevesebbet, mint eddig. Nagyon jó módszer, csak kissé macerás a kalóriaszámlálás. Ha a napi kalóriaszükségletedet lecsökkented 20%-kal, emellett mozogsz is, az már szuper!:)
Néhány nap alatt fogyni semmivel sem lehet.
A fogyás egy tartós folyamat következménye, kb. 30. nap körül indul meg, és továbbra is kitartónak kell lenni, akár évekig, ha a súlyfelesleg túl régi.
A test folyadékmennyiségéből, a béltartalomból, esetleg izomzatból könnyebben lehet veszíteni, sajna mindegyik pünkösdi királyság.
Akira!
A bél kipucolása nem fogyaszt semmit a zsírraktárakból,egynapos diéta pedig nincs ,illetve a diaeta szó kímélő étrendet jelent eredetileg,arra jó,de amire mi használjuk a szót,és a diétát/fogyás/arra egy nap röhejes.
Nincs olyan hogy ananásszal méregtelenítés....
Akinek szüksége van méregtelenítésre valóban/és nagyon kevesen vannak extrém esetekben,mert a szervezet elintézi/az egy sokkal komplexebb folyamat ,mint az ananászevés magában.
Az ananász egyébként nem méregtelenítő hanem zsírégető tulajdonságokkal bír.
Naplómban talász a nyerskoszt diétál egy címet.Nézd meg a táplálkozást.-nagyon egyszerű .
Esetleg ha valamit nem értesz akkor privibe kérdezz.Igaz holnap kapom meg a könyvet amit megrendeltem erről a témáról de elég világosnak tünik a lényeg kidoborodik:)Nekem nagyon bejön ez a táplálkozás főleg nyáron.
Itt Németországban ahol mi lakunk (észak) itt a nyár maximum 27 fokos. Legtöbbször esik az eső is. Én pláne ilyenkor nem vagyok szomjas. Így a folyadék nem megy. De amúgysem ment otthon Magyarországon a nagy melegben sem. A vizet ásványvizet nem szeretem. :-(
Így kicsi gyümilevet higítok fel ásványvízzel/vízzel és azt iszom, legyen pici íze, gondolom ez nem nagy baj. Mellette diétásan eszek. Ahogy írtam, a kenyeret lisztet tésztát nem eszek abszolút.
Rozs- vagy barnakenyeret reggelire nyugodtan ehetsz egy szeletet.:)
A folyadékmennyiség pedig ha tornázol rendszeresen, biztosan nőni fog.
Azért nem írtam, hogy mennyi folyadékot kell(ene) meginni, mert mindenkinek más a folyadékfelhasználása. Lehet,hogy neked ennyi is elég, akkor ennyit igyál! Azért erőszakkal nem kell meginnod egy vödörrel.:)
Teljesen egyetértek ezzel a hozzászólással.
Ha kipróbálod,ennek úgy is jojo lesz a vége.Tapasztalatból írom.
Nálam csak az vállt be,hogy délután nem eszek semmit csak fehérjét.Hús,tojás,felvágott,sovány tejtermékek.Délelőtt viszont mindent.Persze mértékkel.
Ezt egy hónapja tartom is,úgy,hogy beiktatok hetente egy bűnözős napot mikor délután csokikat is falok:)
Nálam bevállt,simán lement 1 hónap alatt 2 kg az amúgy is nem valami sok tetsúlyomból.54 helyett már 52:)
Ezzel a méregtelenítő kúrákkal csak a pjzsmirigyedet terheled meg,nekem majdnem akkor hullot ki szinte az összes hajham,mikor lébőjtel méregtelenítettem,ill. utána.
Senkinek nem ajánlom!!!!!
na az biztos fincsi lehet... brrrr.
en most epp eszem egy dobozzal es igy edesen sokkal jobb:)
meregtelenites es zsiregetes nincs nem letezik. ezekre megvan a szervezetnek a megfelelo eszkoze (anyagcsere, maj, vese).
az ilyen dietaknak sincs semmilyen alapjuk. ne csinalj ilyet mert egyreszt az ananasz magas szenhidrat tartalmu (plane a konzerv) masreszt megutalod egy eletre.
tarts normal alacsony kaloritartalmu etrendet, kb 1000-1200kcl/nap, legyen vegyes az etkezesed, sok feher hus es zoldseg, keves szenhidrat, még kevesebb zsir. a siker garantalt lesz, tartos utemu, latvanyos es maradando.
de alairom ezt a legnehezebb betartani, es jobb azt hinni, hogy az evek (evtizedek alatt) felszedett kilokat egy par napos/hetes kuraval el lehet tuntetni...
amugy ha jol szamolom augusztusig meg van 2 het. az max 2-3 kilo (kezdesnel tobb de az csak a viz miatt lesz).
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Juharszirupos méregtelenítő kúra
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Őszi méregtelenítés léböjttel
- Tudna nekem valaki jó méregtelenítő/zsírégető teát(kicsit erősebb is lehet)ajánlani?