Miért jó anyának lenni? (beszélgetés)
A gyermek az élet értelme,értük élsz,dolgozol.
Csak az a kár,hogy felnőnek,és utána mennek a maguk útján,mi pedig sóvároghatunk utánuk.
Nekem 4 gyerkőcöm van. 3 leány és egy fiú. Semmiért nem adnám vissza ennek az örömeit, "bánatait". Ennél szebb dolog egy nő életében nem történhet, minthogy anya lehessen! Majd nagyi, esetleg dédi...
Én 18, 21,24, és 32 évesen szültem őket.
Van egy barátnőm aki 32 évesen szült addig egyáltalán nem vágyott rá és olyan jó anya lett belőle:))
Egyébként meg ezek az érzések kifejlődnek a terhesség alatt a szülés közeben de leginkább akkor amikor már nagyobb a gyerek..legalább is nálam így volt.
Mert a gyerekek öszinték.
Mert a gyerekeknek mindig az anyukájuk a legszebb.
Mert a gyerekek tiszta szivből ölelnek.
Mert a gyerekek a maguk eszközeivel megvédeni akarnak attól aki bántani próbál.
Mert a gyerekek örök életre szólnak.
Ha anya vagy mindig szüksége van valakinek rád!
Oh, hogyan is lehetne szavakba önteni mind, azt a nemes, szép, tiszta, ártatlan dolgot, amit az élet e hatalmas csodája jelent. GYERMEK.
A megtestesült szerelem.
Minden gondolatom az Övé. Semmi sem fontosabb Nála, a mozdulatánál, a szeme huncut villanásánál, haja szőkeségénél.
Oh, csak ennyire boldog, gondtalan lehessen egész életében!
Túláradt a szívemben az érzés - anyának lenni - és most az arcomon folyik le könnycseppként...
anyának azért jo leni mert ahogy nö a gyermek évrör évre mindig tud nekünk örömet okozni amin örömünkbe el sirjuk magunk s buszkék vagyunk hogy van nekünk ez a gyerek
ha pici azért mert egyre töbet tud
ha nagy mert pl verset szépet mond vagy versenyen 1 vagy,2vagy,3vgy akárhanydik
ha mégnagyob mert le érecségizret vagy diplomázot
ha felnöt mert menyaszonya van
s ha feleségevan hogy unokád let
s az unokádal kezheted elöröl a sort
mert nagymam is buszke s boldog
én igy gondolom ezért jo anyukának lenni
Anyának lenni,jó mert senki olyan bizalommal nembujik hozzám ,mint ők,a gyerekeim...mert nincsen szebb hang a gyermek nevetésénél,annyi mindent lehet tanulni a gyerekektől ,annyi mindent másképp lát ,mint én.Jó érzés reggel fölkölteni,körbepuszilni ,elinditani az utjára ,közben ellátva anyai intelmekkel ,miegymással...
Anyának lenni akkor is jó ,ha már nagyon fáradt vagyok,mert ők potolnak mindent.
Imádom a gyerekeim ,és válaszom a kérdésre csodálatos dolog anyának lenni ,a világ legcsodálatosabb dolga egy ujabb életet adni .....
Teljes mértékben a lelkemből szóltál.
Egyszerűen nem tudom szavakba önteni azt az érzést, amit 2007. január 9-e óta érzek és úgy gondolom, hogy nem is kell!!!
Mert ez tényleg maga a CSODA!!! :))
Eddig csak egy nő voltam....Most már ANYA vagyok és ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni. Felelősséggel tartozom Érte, feltétel nélkül szeret engem (persze a párom is,de ez mégis más:-))...és még sorolhatnám, de mindenki csak akkor ismeri meg ezt az érzést, amikor babája rámosolyag....
Szóval ez az egész egy csoda!!!!
Ja, és minden ifjú anyukának előre is Boldog Anyáknapját!
Világ legszebb küldetése anyának lenni.
Ki teheti ne is mondjon le róla.