Miért írjunk naplót? (beszélgetés)
Legalább 10-15 évig vezettem naplót, nem elsősőrban napi eseményekről, hanem a gondolataimról, nyavajgásaimról. Nemrég szanáltam egy kivételével (ez életem legszebb korszakáról szól)mindet.
Ehelyett ide irogatok részben azért, amit Te is írtál.
Plusz olvassa néhány olyan ember is aki fontos a számomra, fontos a véleményük, jó velük megosztani dolgokat (persze nemcsak itt).
És van egy csomó "ismeretlen ismerős" akiket én is olvasok, jó olvasni hogy hogyan élnek meg dolgokat, hogyan gondolkoznak. Néha tanul az ember belőle, néha segítséget kap, vagy ad... ha kialakul egy jó társaság akkor különösen :)
Az én naplóm, edzés napló, azért kezdtem el írni, hogy saját magamat ösztönözzem, ugyanis időnként hajlamos vagyok az edzésben a könnyebbik utat választani, és csak komfort zónán belül nyomni, de így, hogy vannak olvasóim nincs pofám égetni magamat, holmiféle Répa csárdással :-)
Mostanában gondolkodok titkos naplón is, csak hát nehezen kezdek neki, ha már nagyon szeretnék könnyíteni a lelkemen, akkor egy eldugott pici kis email rendszer piszkozat mappájában ki írom mindazt ami a lelkemet nyomja. Az csak az enyém és nem kell visszautasítani senki olvasási kérelmét :-)
Amikor elkezdtem, akkor volt egy nagyon jó kis
társaság és ott (is) megbeszéltük a
mindennapokat:)
én kb 11 éve naplót írok.
jó visszaolvasni. :)
sok mindent elfelejtettem, de ott megvan minden.
ez attól függ nyilvános vagy titkos napló.
De a naplóírók mind megosztani akarnak. egy receptet, egy eseményt..tökmindegy. mikor mit. miért kérdezed?
csak úgy. :)
(nincs kedvem kifejteni.)
További ajánlott fórumok:
- SZÓKIRAKÓ JÁTÉK, a megadott betűkből írjunk egy értelmes szót!
- Olvasok sok forumot, naplot es nem ertem, az anyukak miert tobbes szamban beszelnek a gyerekukrol? Folyt. kov.
- Miért írsz naplót? Valóban segít, ha írunk?
- Miért jó naplót írni?
- Naplóírók, Ti miért írtok naplót?
- Miért nem tudok új naplót indítani?