Miért jó naplót írni? (beszélgetés)
Egy valódi naplót, amelyben őszintén ír az ember nem is kéne senkivel megosztani.
Főleg nem az interneten!
Bizony jó kiirni,magamból mindent akit nem mondok éppen el vagy nyomja a lelkemet..ha pedig öröm ér azt is le írni, fényképeket is jó felrakni,Igen jó újra vissza nézni, olvasni
Nemrég én is olyan képeket találtam a naplóban nem is gondoltam volna hogy megvan,még persze a.kisfiam ahogy nőtt leírtam kiket csinált és jó volt visszaolvasni.
Igen,jó naplót irni,nemsokára én is folytatom az irását.
Szerintem nagyon jó dolog évekkel később visszaolvasgatni, hogy x éve pl. a mai napon mit csináltál. :)
Emellett, ahogyan halad az életed, szépen nyomonkövethető az út; fel lesznek jegyezve fontos, meghitt, sokat jelentő pillanatok, amiket esetleg az évek alatt el is felejtesz... De aztán olyan jó utólag "belebotlani", visszaolvasni, újra átélni, emlékezni rá.
Én nagyon szeretem és nagyon sajnálom azt az időszakot, amikor nem vezettem rendszeresen.
Persze mások vagyunk. :)
Egy ideje már azon gondolkodom, hogy kezdek egyet!
Csak még nem döntöttem el hogy nyílt vagy titkos legyen!
Ez az 1.000.000 forintos kérdés.
Nem tudom rá igazából a választ, de én legalább írok naplót. :D
De nem azért, mert kezdek szenilis lenni és nem emlékszem a dolgaimra, és nem is azért, hogy a bánatomat itt bárkire is ráöntsem. Inkább az örömteli gondolataimat, ha van ilyen.
Biztosan van valamilyen terápiás hatása is. Vagy lehet, nem emlékeznek jól dolgokra, így leírják.
A hoxa pontokkal is jutalmazza, ha valaki aktívan írogat. Van, aki csak azt gyűjtögeti.
Személy szerint nem látom semmi hasznosságát.
További ajánlott fórumok:
- Olvasok sok forumot, naplot es nem ertem, az anyukak miert tobbes szamban beszelnek a gyerekukrol? Folyt. kov.
- Szeretsz naplót írni?
- Miért írsz naplót? Valóban segít, ha írunk?
- Lehet úgy naplót irni, hogy ne legyen nyilvános, más ne tudja olvasni?
- Hogyan tudok egyszerre több naplót írni a Hoxán?
- Hogy kell babanaplót írni?