Miert ilyen keves a ferfi a Hoxa portalon? (beszélgetős fórum)
Azt írja nekem GYURCI44, hogy nem tud nekem képeslapot küldeni. Nem találja a nevemet. Hogy lehet ez?
Üdvözlettel, Rochlitz Szilveszterné 2.
Kevés?Tele van velük a Hoxa!
Mindenféle korosztályból lehet válogatni.
Az én véleményem szerint,túlságosan is sokan vannak!
Egy budos fillert sem!
:D
nalunk is a korhazi "noverek"=nurse-k lehetnek nok,de lehetnek ferfiak is,es nem is keves!:)
es igen,vannak ovobacsik is!
Én azon csodálkozom, hogy férfiak vannak itt :)
Diéta és fitness, babák-mamák, szépség és egészség kifejezetten női érdeklődés.
A kíváncsibb férfiak járnak ide.
Muszaly hogy valtozas aljon be , minnel elöb .
Szerintem nincs se ferfi se nöi !nincs olyan amit egy ferfi ne teljesitsen meg ha a köröm teamtikat is illeti Holandiaban vannak ferfi köröm lakok es sminkek . Ez sem uj az eg alatt.
Miert abba semi rossz sincs söt..
de ez szörnyu macho - tesztoszteron kult a " szabadsagunkal es a " erösitö " termekel kezdötött ..
Utana mar ember fia csak ugy tud jarni a nyilvanyosagon mind ha ket TV - keszuleket cipelne egyszere - vigyazatt nem plazma TV et gondoltam..
Mas orszagogban hol a fiam el konkr. . Holandiaban ovobacsik vannak - ez nagyon okos- sok gyereknek hianyzik a ferfi ugymondva ideal.
Igen de sokat voltam a szuleimal meg regen kulföldön igy az anyanyelvan kicsit lemaradt--
No es a iskolaba sem volt a magyar favom.
de miert kell lenni ilyen nagy kulömbsegnek a ferfi es a nöi dolgok köszt ?
ki akarja ezt a ferfiak vagy a nök ?
En magam mindent csinaltam a pelenkazastol ( pici kortol ) mindent mitt ti nök " nöi munkanak "nevesztek .
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért ne kezdjünk nős férfival?
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.