Miben különbözik Beba HA Start és a Beba Senzitive? (tudásbázis)
na ez komoly egy doki... ritka az a gyerek, akinek az első rögtön bejön, mindnek más kicsit az íze, az állaga (volt, amire én mondtam azt, hogy másikat veszünk, mert csomós maradt, pedig habosra ráztam, a habbal pedig egy csomó levegőt nyelt szegényem)
ne hagyd magad, kérd, hogy írjon fel másikat
ha más baja nincs, én nem adnék sensitive-t, "szokja" csak a sima tápszert, hanem másikat próbálnék
egyébként nekünk ugyanez volt, mi is ezzel próbálkoztunk először (1 hónapos volt), nem jött be, kaki sem volt tőle, így váltottunk Milumil HA Start Optima-ra, ez bevált.
De kinek melyik, sajna kísérletezni kell...
HA=hypoallergén, vagyis nincsenek benne allergizáló anyagok. Ha nincs emésztési gondja a babának, akkor ezzel kezd kezdeni.
sensitive pedig az érzékeny gyomrúaknak, hasfájósaknak, bukósoknak való
köszi!
A kislányomnak nem elég a tejem sajnos ezért kap tápszert is viszont nem nagyon szereti,nagyon keveset eszik meg belőle,a védőnő szerint ha továbbra se nagyon eszi a beba ha startot akkor irassak fel sensitivet,mert annak jobb az íze!
További ajánlott fórumok:
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Miben különbözik az epilátor és a gyanta?
- Miben különbözik a Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea a többi fogyi teától?
- Miben különbözik a csökkent glükózintolerancia a csökkent inzulinrezisztenciától?
- Miben különbözik a nagy labor a kicsitől?
- Öröklakás - miben különbözik más lakásoktól?