Miben különbözik az epilátor és a gyanta? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én epillálom a lábam és néha, ha sietek borotválom, ami nem igazán tesz jót, mert szerencsére nekem az epillátortól néhol picit ritkult és gyengébbek a szőrszálak, de ha egy ideig borotválom, megint megerősödik... :(
Van 1 másik fórum, arra nem rég bukkantam rá, arról szól, h ha fogyóholdkor téped ki a szőrszálakat, akkor lasabban fog visszanőni és évek múlva kikopik! Na, eldöntöttem nagy lelkesen, h kipróbálom, de kétlem, hogy nyáron kibírom fogyóholdtól-fogyóholdig szőrösen...:D
Azért kiváncsi vagyok, h ha rendszeresen így epillálunk mi lesz az eredmény!?!
A gyantát 1x próbáltam, de nem jött be. Meleg gyanta volt és nem szedett ki minden szőr szálat és tök ragacsos voltam.:S
Persze a fájdalmasabb helyeken marad a jól bevált borotva! :)
Tudod mi dühít?Hogy a mai tudományos világban,amikor már az atomot 800 felé hasítják,és látják a világűr peremét,egy ennyire egyszerű dolgot nem tudnak feltalálni mint végleges szörtelenítés!
A lézer sem megoldás,attól is kinő!
Én már 25 éve tépkedem és ugyanezt mondhatom el.Talán majd 80 éves koromra ritkulnak szőrszálak,bár addigra már olyan tökmindegy lesz szerintem.
Ez a gyantázógép érdekelne.Ez meleggyanta amúgy?És a cukorgyanta az milyen?Az hideg?
De nem ugyanazon a helyen fog nőni az az új szál, hanem amit nem ért el az epilátorod, az nő meg addigra. Ha kitépi az epi hagymástól, akkor ok. Az már nem fog ott többé nőni. De sajnos mi csak vesztesek lehetünk, mert tökéletesen kitépni talán egy élet is kevés.
Az elektromos szőrtelenítés viszont tényleg véglegesen képes kiírtani.
Miért nem olvassátok el az eredeti kérdést, amire én válaszoltam? Nem a fórumot kiírónak, hanem "becseiagi"-nak.
Az ő kérdése viszont így szólt: "Hogy jopbb és olcsóbb? Ha magad csinálod otthon, vagy ha kozmetikus csinálja?"
Neki, és erre válaszoltam.
de a hozzászólásodban ott van a kulcsszó....
magának!!!!
Szerintem nem mondtam semmi olyasmit, amivel nekiestem volna! Csak a véleményemet mondtam el.
Neked ott a párod, de ő magának szeretné csinálni. Ezért írtam részletesebben.
Honnan tudjam, hogy hol van rajta szőr, honnan akarja leszedni. Ezért elsoroltam, hogy ezekről a helyekről szoktak szedetni a nők (és a férfiak is).
Régen én is gyantáztattam a lábam, de már évek óta epilálok. Igaz, hogy a gyanta után kevesebb a bőr alá nőtt szőr, de nekem mivel érzékeny a bőröm mindkettőnél rettenetesen be tud pirosodni.
Én magamnak nem tudnám megcsinálni a gyantázást, így marad az epilátor.
Az epilátort akkor veszem elé, amikor akarom, így nem kell senkihez alaklmazkodni, és a kozmetikus már egy végig lábgyantáért annyit elkér, mint egy olcsóbb epilátor ára. Inkább többször cserélem. Ja és nekem az olcsóbb gépek ugyanúgy beváltak, sőt még talán tovább bírták mint a 15e ft-os Satin Ice.
További ajánlott fórumok:
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Miben különbözik a Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea a többi fogyi teától?
- Miben különbözik a csökkent glükózintolerancia a csökkent inzulinrezisztenciától?
- Miben különbözik a nagy labor a kicsitől?
- Öröklakás - miben különbözik más lakásoktól?
- Miben különbözik az ECDL tanfolyam a szoftverüzemeltetőitől?