Miben különbözik a Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea a többi fogyi teától? (tudásbázis)
Szia ! Nálunk a családból 4-en, különböző korosztály fogyasztja a Malmos féle natúrvarázs teát. Mindenkinek csak jó tapasztalata van, anyukám aki cukros, szívbeteg, 6 hét alatt 6 kg fogyott tőle és a krónikus székrekedése is teljesen rendben van, én epe műtött vagyok, megszűntek tőle a puffadások, teltség érzés és emésztési zavarok.
Olyat , hogy szorulás és hízást okozott volna a családom és az ismertségi körömben nem hallottam. Csak gyógyszertárban kapható terméket szoktunk venni.
Kedves Esztus!
Igen Villának igaza van,nem igazán jó a gyors fogyás én magamon tapasztalom,leadtam 20 kg-ot és rövid időn belül felszedtem 30-at amivel azota is szenvedek,arról nem beszélve hogy felborult minden bennem,az anyagcserém szinte leállt.Inkább igyál jótékony hatású teákat és többször egyél keveset.Én ezt tudom tanácsolni neked.Sok sikert kívánok neked!
Sziasztok!
Nekem 1 természetgyógyász ajánlotta a Csala Zsuzsa féle varázs teát. Elkezdtem inni és olyan szorulásom volt tőle...hirtelen híztam 2 kg-t, amit azóta se tudok leadni. Elmondtam a természetgyógyásznak és azt javasolta ne hagyjam abba mert állítólag nagyon jó méregtelenítő. Helyette azt tanácsolta, hogy igyak meg előtte 1 nagy kanál mézet sok vízzel és úgy igyam rá a teát. Tegnap elkezdtem és az túlzás, hogy megy a hasam de sűrűbben járok Wc-re. Ma már 3 szor voltam. Szóval ha vkinek szorulása van tőle akkor érdemes kipróbálnia úgy h.előtte megiszik 1 kanál mézet+sok 2-3 dl vizet.
Sziasztok.
Tavaly ittam a varázsteát, 8-9 hónap alatt lement 18kg. Hozzáteszem rosszul voltam amikor este sor került, hogy megigyam,de hősiesen álltam a sarat.(pocsék az íze)Emellett borzasztóan meghajtott, már hajnali 4kor a mellékhelyiségben szenvedtem. Nem kell csodát várni, nem hat azonnal (fogyásilag), de mivel ha eszel valamit azonnal fáj a hasad és a wc-t keresed szépen csökken a kajabevitel. Mivel energia meg kell és a zöldségeket pártolják, Krémleveseket kezdtem zöldségekkel dúsítva enni, sőt 1/4 pizzalap volt a kiegészítő. A pluszok amit még nagyon fontosnak találtam, hogy a nagy alvásigényem megszűnt, strapabíróbb lettem, és én is csodálkoztam de a bőröm csodálatosan selymes lett. Elkövettem viszont azt a hibát, hogy abbahagytam a teázást. A kilók visszajöttek. Most újból iszom és nem fogom abbahagyni ha elértem az áhított súlyt, csak minimálisra csökkentem a teát így a hatást fent tarthatom. A fiam is inni fogja neki a zsíros bőre miatt javasoltam.
Sziaztok!
Hallot-vagy szedett valaki natur varázs kapszulát?
Milyen eredménnyel?
Köszike- Üdv mindenkinek.
Kedves Esztus!
káposztaleves... Már sok dolgot kipróbáltam, így hiteles vagyok: a káposztaleves remek, csak hogy utálni fogod később még a szagát is, nem beszélve arról, hogy jön a jojo effektus: leadsz 4 nap alatt 4 kilót, es akárhogy vigyázol, visszajön 8... :(
Ajánlom: vacsorát ne egyél. Semmit se egyél este, max. gyümölcsöt. Kb. 3 után felejtsd el a kaját, csak víz és gyümi. Továbbá: fuss. Remek! Alakformáló, lassan, de biztosan lemegy!
Csala Zsuzsa szavai az ő neve alatt árusított teáról:
"Mennyiben változott a megítélése a fogyasztótea megjelenése óta?
Sokan utálnak miatta. Jellemző a mai világra, hogy abban a pillanatban, mikor én - és nem a Kovács vagy a Vazelin Janka - jelenek meg azzal, hogy fogytam, mindenkit érdekelni kezd a dolog. Miután engem kövéren ismernek már jó pár évtizede, de lefogytam, ez érdekes lett. Rögtön az jött, hogy mi a tea neve. Pedig nem is a teától fogytam le. Fél évig ittam, aztán abbahagytam. Immunizálni kell, ezt megtanultam. Ha elmegyek fellépni bárhova, nagy tömeg vár a bejáratnál, hogy mondjam meg a tea nevét. Külföldről is emiatt hívnak, sokszor éjjel. Itt minden a pénzről szól. A raktárban megporosodott régi teákat is ezen a címen adják el. Tudom, hogy konkrétan hányan kerestek százmilliót rajta. Volt olyan is, aki a gyártótól tízezer dobozt rendelt egy hétre. Annyira tudok mindent, hogy lehet, hogy perre viszem. Visszaéltek a nevemmel. Egyáltalán, hogy merik szájukra venni, kiírni áruházakba, hogy megjött a Csala Zsuzsa-tea. Aztán az is világos, hogy sok a hamisítvány, amikben fű vagy petrezselyem van. Nem is fogy tőle az illető. Olyankor jönnek a szemrehányások, én meg szélhámos vagyok, pedig soha nem ártottam senkinek. Szóval felháborító."
Sziasztok! Januar ota iszom a natur varazs teat, de hasmenesen kivul semmi eredmeny. Ha abbahagyom egy-ket napra, szorulasom lesz.
Ezenkivul a boltokban ferfifej van a teasdobozon, sot, amit itt, az interneten rendeltem, azon is. Azt mondjak, hogy az illeto ferfi vette meg a jogot, de eredeti a tea. A fene sem tudja mar!!
Sziasztok!
Hallottam egy káposztaleves nevű ételről,valamint a leves fogyasztó hatásáról!
Ti mit tudtok erről?Ki próbálta már a fórumról valaki?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Én 1 hónapja iszom a teát, de én nem igazán éreztem, hogy fogytam volna tőle. Csak annyit, hogy rendszeresen tudomtam menni arra bizonyos helyre általában mindig hajnalban. Még egy olyan mellékhatását éreztem, hogy a nyakam és a dekortálzsom annyira viszketett, hogy letudtam voltna a bőrt marni róla. Egy pár napja abba hagytam és a viszketés elmúlt.
Sziasztok
Szeretném tudni hogy milyen zsirégetö teák vannak. Van egy ki s sulyfeleslegem és nagyon szeretném leadni. Cukorbeteg vagyok és már csak ezért is meg kellene szabadulnom a kiloktol. A NÁLYVA TEÁT PROBÁLTAM SIKERTELENÜL. aDHATOK TANÁCSOT HOGY MÉG MILYEN ZSIRÉGETÖ TEÁK VANNAK.
kÖSZI
Sziasztok!
Én a natur varázs teát 4 napja iszom,és elég határozott módon "kerget meg".Viszont 3kg-ot fogytam azóta.!!!
Sziasztok!
Ittam 3 hétig, és ment a hasa semmi más.Nem fogytam. Most van egy elég komoly betegségem ( nem a teától), ezért szedek gyógyszereket, és le kellett állni a teával, mert ugye ment a hasam. Most olyan székrekedésem lett mióta nem iszom, majd megőrülök tőle.
persze 3 hét múlva kb.újra kezdem, de remélem addig helyre áll a székletem. Valakinek hasonló tapasztalata???
További ajánlott fórumok:
- Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Miben különbözik az epilátor és a gyanta?
- Mi a különbség a mályvatea és a most divatos Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea között?
- Miben különbözik a csökkent glükózintolerancia a csökkent inzulinrezisztenciától?
- Miben különbözik a nagy labor a kicsitől?