Miben különbözik az ECDL tanfolyam a szoftverüzemeltetőitől? (tudásbázis)
Sajnálatos, hogyha nem az eljárásnak megfelelően értékelték a vizsgákat.
Én az informatikai szakközépben tettem le, ahova jártam. Soha senki nem segített nekünk és voltak kőkemény buktatások. Senkit nem engedtek át csak úgy mert beszúrt egy oszlopot.
Ez pedig az én véleményem. És az sem mindegy, hogy ecdlen belül melyik vizsgáról van szó.
Tudod...nem mind1, hogy a tudásodért vesznek fel, vagy a papírért. Az már szégyen, ha valaki hagyja is, hogy a semmire kapjon egy papírt.
Az ECDL arra jó, hogy az irodai munkához ismerd az alapvető szoftvereket (MS Office), a másik nagyjából semmire, mert ha programozni kell, hálózatot építeni, stb., akkor progmatosokat keresnek, vagy mérnököket...
Na jó, talán felvételi pontnak beszámít főiskolára/egyetemre...
Az ECDL a Microsoft Office alkalmazásokkal kapcsolatos többmodulos vizsga. Benne van a Word, Excel, Power Point, Access, Outlook, Internet, Operációs rendszer, IT alapismeretek. (ez a 7 modulos, de van többféle is). Tehát ez megtanít használni egyes szoftvereket. Ez jól mutat, ha pl. irodai melóba jelentkezel.
A szoftverüzemeltető ismeri a hardvereket, szoftvereket, tudja őket alap szinten programozni, valamint a hálózatokhoz is ért. Ez egy olyan helyen jó, mint pl. egy informatikai cég.
Tehát az ECDL a felhasználóknak való, a szoftverüzemeltető pedig konkréten egy "foglalkozás".
Ezzel nem teljesen értek egyet. Szerintem ahhoz, hogy le tudd tenni a modul vizsgákat, nem árt tudnod is valamit.
De azt én sem tudom, miben különbözik, mert nem tudom a szoftverüzemeltetői mit ad.
További ajánlott fórumok:
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Miben különbözik az epilátor és a gyanta?
- Miben különbözik a Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea a többi fogyi teától?
- Miben különbözik a csökkent glükózintolerancia a csökkent inzulinrezisztenciától?
- Miben különbözik a nagy labor a kicsitől?
- Öröklakás - miben különbözik más lakásoktól?