Mi volt számodra a legkedvesebb bók, amit mondtak Neked? (beszélgetős fórum)
,,bwahaha, mi ez?!?''
}:->
"Se hazai sem nemzetkozi"piacon" nincs vetelytarsad." :)
"Soha eletemben ilyen hibaival egyutt ilyen kedves,imadnivalo teremtessel nem talalkoztam."
(Es mar nem voltunk egy par!)
:)
Férjemnek mondta a kollégája: Nem gondoltam volna, hogy ilyen csinos feleságed van.
Ismerős férfivel beszélgettünk, elváláskor kezet csókolt és azt mondta a férjemnek: Vigyázz erre a szép asszonyra.
Az enyém is szokott!:)
Legszebb bókja:Én vagyok számára a legtökéletesebb és a legszebb dolog az életében! Ezt mindig elmondja!
"Még magamnak is nehéz bevallanom, de kimondom, hogy Te voltál életem egyetlen NŐ-je."
A volt élettársam mondta három hónappal a szakításunk után. Azért hagyott el, mert szerelmes lett egy másik nőbe.
Először az ötéves kisfiam az esküvői képeket nézegetve mondta: Anya Te egy királykisasszony vagy!
A második pedig, a fiam elsős gimnazista volt amikor elhozta a munkahelyemre a barátját aki félhangosan megkérdezte a fiamtól: Ki ez a jó csaj?? Akkor voltam NEGYVEN éves :) :)
Rosszul olvastam talán a címet? Vagy ti válaszoltok rosszul?
Nem az a fórum címe, hogy a LEGOCSMÁNYABB, hanem a legkedvesebb.
Vagy nektek ez a kedveskedés?
Szégyelleném magam a helyetekben.
"Közismerten egy rohadt szemét vagyok, de te vagy itt az egyetlen, akit nem bírnék megbántani. Sőt! Ha nem volnál a barátom, még el is vennélek"
- a legjobb cimborám!
nem a legkedvesebb,de a legfrappánsabb és legmegdöbbentőbb,az biztos:D
"kinyalnálak, mint paraszt a lecsóstálat"
elnézést lányok a vulgáris kifejezésekért:P
További ajánlott fórumok:
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- Mi volt a legszebb mondat amit valaha mondtak neked?
- Írd le a számodra legkedvesebb magyar település nevét!
- Mit jelent számodra ez a történet? ... Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy neked mit jelent a szeretet? :)
- Számodra mit jelent a boldogság? Mi okoz neked örömöt?
- Neked mi a legkedvesebb élményed?