Mi volt az utolsó tevékenykedésed, ami Nő(pasi) létedre szerinted inkább pasi (női) meló lett volna? (beszélgetés)
900 kg-ot mozgattam ide-oda
targoncát szereltem
betonoztam
egy nő két dologot nem tud, amit a férfi igen: állva lepisilni a falat és meg...ni egy nőt
a többi már csak gyakorlat kérdése
Nos nálunk meg van oldva,
közösen csinálunk sok mindent, ha a kedvesem szerel, én fogom a fa másik végét, hogy könnyebben fűrészelje, vagy amikor lyukat fúr a falba, aláteszem a porszívót,és hasonlóak.
Viszont a főzésnél Ő is segít, hagymát pucol, krumplit és zöldséget is, igaz ezektől hapcizok, azért vette ki a kezemből, így azután közösen főzünk is :)))
így nem tudok válaszolni, mert van ugyan férfimunka, ami nehéz, de az élet már összemosta ezeket a dolgokat régen, asszonyok is ásnak, kapálnak,szegelnek, nyírnak, stb ha kell.
Gratulálok!:) Ez ténlyleg nem épp egy hétköznapi dolog. Akaratal és rátermettséggel sok mindent meg lehet csinálni.Nagyapám azt mondta valamikor, hogy nem jó mindenhez érteni, mert akkor azt csinálni is kell.
Bizony néha hasznos, ha nem kell pl. szakembert hívni, amiért fizetni is kell!
:)
További ajánlott fórumok:
- Elmennél egyedül discoba szórakozni nő/lány létedre?
- Egy jóbaráttól: "Ha te lennél az utolsó a másik nemből, inkább a saját nememből választanék"
- Nyílott valakinek a méhszáj 6-7 hó terhesség idején? Milyen tanácsokat kaptatok? Mennyit lehet tevékenykedni? Hol a határ?
- Volt már rá példa, hogy lány létedre verekedtél? Mi lett a következménye? Mi volt az indíték?
- Hogyan lehet megszerezni egy bizonyos szakmában tevékenykedő cégek, szakemberek címét, telefonszámát?
- Van-e közöttetek Erdélyben tevékenykedő természetgyógyász, homeopata?