Mi történik akkor, ha nem tudom fizetni a törlesztőimet a banknál? (tudásbázis)
Valami ilyesmire gondoltam én is.
Lényeg, hogy az ember ne hagyja magát lerázni
Hogy érted az emberek hülyítését?
Kezemben egy műszaki cikkeket forgalmazó áruházlánc szórólapja. 10 cm-es betűkkel írva: 0 % kamat! 0 Ft hitelbírálati díj! Az ön plusz költsége 0 Ft!
Tovább olvasva: referencia THM: 39.95 %.
Engem is folyton fenyegetnek a hitel megszüntetéssel. Voltam a legközelebbi bankban és az agyvérzés kerülgetett, mert nem értettek a dologhoz (vagy nem akartak).
Így elmentem 100 km-t a városba ahhoz a társasághoz, akikről tudom, hogy mindent az ügyfélért és van lelkük...
Fél órán belül elintézte azt, amire a másik azt mondta, hogy nem lehet.
Ha ők olyan kitartóak, hogy folyton telefonálnak én is kitartó lennék, s addig járnék a nyakukra, amíg el nem érek valamiféle adósság átütemezést.
Egy biztos: nem várnám ölbe tett kézzel, hogy elárverezzék a fejem fölül a házat.
jó reggelt Mindenkinek!
Ha van valaki ügyvéd, tudna valami kézzel fogható ötletet adni, hogy mi a teendő ilyenkor? köszönöm
Ez elég hülye duma, de lássuk be: van benne valami.
Ezzel együtt csak kéne megoldást találniuk – hiszen többek közt a hitelt felvevőkből élnek –, hacsak nem valamelyik bankos érdekelt az árverezésben, hogy bagóért pottyanjon az ölükbe egy ingatlan. Ezt nehéz bizonyítani, de szerintem van valóságalapja.
Melyik ez a bank? Mert állandóan azt hallani, hogy segítenek a bajba került ügyfeleknek. Vagy ez csak propaganda?
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha akinek autóra van hitele, nem tudja fizetni? Ezért elvehetik?
- Mi történik, ha nem tudom fizetni az autórészleteket? Mik a következmények?
- Mi történik, ha valaki nem tudja fizetni a hitelét, és elárverezik az ingatlant?
- Hitelt hátralevő részét valaki egybe vissza tudja fizetni, ilyenkor hogy történik?
- CHF-es autóhitelesek segítségét kérném! Ha a törlesztőrészletet nem tudják fizetni kb. 2-3 hónapja, mi fog történni?
- Mi történik akkor, ha az ismerősöm nem tudja fizetni a részletet a rendőrségnek gyorshajtásért?