Mi tartja vissza, hogyan bízhatna jobban meg bennem? (beszélgetés)
Nekem volt olyan valóban alkoholista pasim, akiről hallottam ugyan, hogy a főiskoláról azért vágták ki,mert non stop részeg volt és ha nagy ritkán bement előadásra, akkor is be volt nyomva. Amikor megismertem, nem ivott és vagy 3 évig abszolute nem ivott, soha, egy kortyot sem.
És egyszer elkezdődött. Először csak egy buliban, elég rendesen, majd két hónap múlva újabb buli, aztán egyre gyakrabban, végül a folyamatos részegség. Szerencsére megszabadultam tőle.
Ha valaki negyedévente normálisan piál, az említésre sem méltó.
Azért furcsa így ez a sztori, mert mégis kihangsúlyozta a téma indítója az alkoholt. Ennek valami alapja csak van... ha az évi 4 lenne, és nem lenne jelentősége, nem hangsúlyozta volna. Ez az egész nem oké.
1 év alatt 4 szer mutatta ki a szeretetét? Ez magáért beszél.
Sűrű volt a hétvégém, meló + párommal voltam. Igazából, azt vetettem be, hogy anagy részt kerültem vele a kontaktust. Mivel eddig jócskán csak án kezdeményeztem, ölelést bújást, puszit stb.
Nem hülye, egy 5 perc alatt levágta, hogy ezt direkt csinálom. Erre a reakciója: Úgy sem bírod sokáig.
Erre én: Igen jól, látod, alig bírom, hogy ne érjek hozzád, de muszáj. Innentől kezdve kénytelen volt ő kezdeményezni, sután igaz, de próbálkozott. És én nagyon örültem neki.
Illetve a hétvége folyamán volt egy kicsi össze omlásom, aminek az lett az eredménye, hogy végre kinyitotta a száját és elmondta, hogy szeret, nem akar mással lenni, és nem töltene velem ennyi időt és nem költene ennyi pénzt az oda ide utiköltségre ha nem így lenne. És szeretné ha elhinném, hogy szeret...
Tessék, itt egy pasi, aki állandóan kimutatja, hogy kívánja, szereti, akarja a párját, és annak közelségét. Ott a nőnek ez teher. Lehet neki bőven elég lenne, ha évi 4x kapna visszajelzést arról, hogy szeretik. Cseréljetek partnert.
Amúgy sem értem, sok ember miért azzal él, van, szenved, akivel nem passzol???
Állítólag az exe miatt ilyen. Szóval az exei miatt szívsz most Te? Ez milyen dolog már? Te arról nem tehetsz, te nem az exe vagy, ne Téged kínozzon miattuk. Ne legyél már ennyire megértő.
Ha alkesz a fickó, azonnali lelépés.Én a vőlegényemet emiatt hagytam el régebben, és egy pillanatig sem bántam meg, tekintve, hogy hallottam felőle és azóta is iszik. A feleségét meg pszichiátrián kezelték.
Egy alkesz mellett kikészülsz. Ha az, akkor először is magadnak valld be, ne tagadd le önmagad előtt és hagyd a francba.
a te döntésed, hogy ápolónőt játszol egy pasi mellett, aki nemigazán szeret. de rá lehet fogni mindenre, hányatott gyerekkorra, exekkel való rossz tapasztalatokra, pedig ha szeretne, nem így viselkedne, ennyi az egész
kár lenne még több időt rápazarolnod
:DDD
Ja akkor a bizalmam ingathatatlan. :)
Nem is bíznék meg benned többet! Ha viszont mellé tennél mégegyet, na akkor hosszan tartó hűség
:)
További ajánlott fórumok:
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- 3 és fél éves kisfiam nem hajlandó bilibe, v. wc-be végezni a dolgát, visszatartja amíg nem kap pelust, mit tegyek?
- Gyermekem visszatartja a kakit, mit tegyek? Van itt olyan anyuka, aki szintén ezzel küzd, vagy már túl van rajta?
- A férfiak vagy a nők viselik jobban a visszautasítást?
- Elkezdtem sportolni és megálltam a fogyásban. Visszatartja a vizet a szervezetem. Meddig fog ez az állapot tartani?
- Hogyan veszem észre ha a szervezetem visszatartja a vizet?