Mi okozhatja, hogy a gépnek nem tudok hátteret felrakni, mert fekete lesz ha újra bekapcsoljuk? (tudásbázis)
Semmi gond:)
Örülök hogy segíthettem:)
Én úgy szoktam hátteret váltani hogy az asztalon az egér jobb gombjávak kattintok, bejön egy szürke ablak,legalsó szó a tulajdonságok.Arra kattints rá ,és akkor be kell jönni egy olyan szövegnek a fölső sorban hogy megjelenítés tulajdonságai, alatta egy szürke sorban végig hogy témák, mellette asztal,képernyőkímélés,megjelenés,beállítások.Ezek közül válaszd az asztal nevű fület arra kattints rá és ott bejön egy monitor embléma, alatta háttér:
És szépen a képek amiket lehet cserélni.Ha nem tetszik amik ott vannak, tallózhatsz saját képet, olyankor kikeresed, behívod,majd alkalmazás, és csak utána oké, akkor marad meg.Az én gépemen igy van.Ez még akkor is működött ha volt netem, ha nem, és egyéb..
Attól még a hátteret el kell hogy mentse, ennek semmi köze a windowshoz, hogy nem eredeti...
Tudod egyáltalán hogy kell háttérképet feltenni?
Segítek ha kell
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- Minden bekapcsolásnál kiírja a gép, hogy konzisztencia hiba, chkdsk-ról magyaráz valamit. Haldoklik a vinyóm? Mi a teendő?
- Ha felhívlak de ki van kapcsolva, vagy le van merülve a telefonod, akkor értesülsz róla a telefon bekapcsolásakor, hogy kerestelek ugye?