Ha felhívlak de ki van kapcsolva, vagy le van merülve a telefonod, akkor értesülsz róla a telefon bekapcsolásakor, hogy kerestelek ugye? (tudásbázis)
szia. nem
amúgy nekem is jön kikapcsoláskor hívásértesítő sms.a szolgáltatónál kell kérni a telefonos ügyfélszolgálaton. felhívod, és aktiválja neked ingyen.
sőt ha be vagyok kapcsolva de nem veszem fel, jön üzenet a nem fogadott hívásról sms ben is.
Köszi!
A cikkből viszont úgy értelmezem, hogy nem kerül pénzbe:
"mindössze egyetlen SMS árába kerülő trükkel", ez valószínűleg annak az ára, amit ÉN küldök. Mert a visszajelzéssel együtt kettő lenne.
állitólag igen
Ha már itt tartunk, nekem is van egy kérdésem :D
mégpedig az, hogy ha beállítom az sms-nél a kézbesítési visszajelzést (sms jön arról, hogy az üzenet megérkezik a címzett telefonjára), ez nekem pénzbe kerül? Mármint a visszaérkező sms?
Ezt mondom én is, a csomaghoz tartozik, nem rendelhető meg külön. Gondolom, ezért le sem mondható (általam), de ki lehet verni odabent a balhét, hogy szüntessék meg.
Egy következő tarifacsomag váltáskor megint lenyomják az ember torkán. Mert azóta van, mióta "olcsóbb"-ra tértem át.
Na itt is van: "Önnek 2 nem fogadott hívása volt az SMS feladójától 12.10.25-n 15:54-kor.
T Mobile
regisztráltam az online profilomra"
Nekem is vagy ugyanott, de semmi koze ehhez
Amikor megveszed a SIM kártyát alapbol bekapcsolva van a hangposta
Ha nem veszed fel 7-10 csengetés után odakapcsol
aztán jelzi a telefonodon hogy hangposta volt
Felhivod a központot és kéred hogy inaktiválják
Ha be vagy kapcsolva, de nem veszed fel??
Próbálsz hulyiteni, de műszakiban jobb vagyok
Én Telenornál vagyok, regisztráltam az online profilomra, de nem találtam a hangposta szolgáltatást. Az általam használt előfizetések között nem szerepel.
De van... halálra bosszantva az ismerőseimet.
Mi van a WIN particióiddal?
:)
Milyen értesitést kapsz??
Jelez a telefonod egy nem fogadott hivást
További ajánlott fórumok:
- Minden bekapcsolásnál kiírja a gép, hogy konzisztencia hiba, chkdsk-ról magyaráz valamit. Haldoklik a vinyóm? Mi a teendő?
- E-bayen rendelt árut a posta felbonthatja? karcosan, és bekapcsolva kaptuk az ipodot :(
- Viber újratelepítése után van lehetőség visszaállítani az üzeneteket, ha nem volt bekapcsolva a biztonsági mentés?
- Laptopom, ha bekapcsolva van és kis időre otthagyom rendszergazda lép életbe és ledob az msn. Mit lehet ez ellen tenni?
- Ha letöröljük a SystemCare antivírust és ki van kapcsolva az avast akkor visszajöhet a vírus, hogy kell bekapcsolni az avastot?
- Hogy tudom megoldani, hogy a Google fordító végig bekapcsolva maradjon?