Mi lesz télen a divat? (beszélgetés)
Szerintem a barna nagyon is jò a zolddel!!mi lehet vele a baj!!!!????
Ma is barna gatya van rajtam egy jò kis zold pulcsival!Szerintem jò.....az nem mindegy milyen àrnyalata a zoldnek....!!!Az bizti...
én szekszárdon szoktam látni...fiatal kis csajok...köldökig ér a kabát jó esetben és hozzá a csipő gatya...és azon csodálkozom,hogy,hogy nem fagy meg????meg,hogy anyu mit szól hozzá???
a másik,a tesco butik során van egy bolt,nem reklámozom,de ott volt kitéve az egyik bábun egy barna gatya,aminek az alján ilyen passzé volt,az tudod mi,gondolm...és hozzá egy zöld,idétlen felső...hát a hajam égnek áll a mai divattól...nektek nem???
Olyan hülyeség ez a divatosdi!
Én nem másokat követek, hanem azt veszem fel, amiben jól érzem magam és ami nekem tetszik.
Mellesleg az aktuális "divatot" ki sem lehet kerülni szinte (sajnos), mert a boltok csak azokat a ruhákat árulják. Én meg őrüljek meg, mert rondának tartom az összeset, mint a bűnt, és ami az én elképzelésemnek/ízlésemnek volna megfelelő, olyan naná, hogy nincs! Még véletlenül sem...
UUUTÁÁÁÁLOM A DIVATOT! :-/
szerintem az olyan télikabát ami jó ha a köldökig ér és hozzá olyan gatya,hogy a csipődig sem ér fel,olyan kicsi az üllepe...idétlen hegyes orrú csizmával... a lilát a sárgával és a zöldet a barnával...szezont kutyulják egyesek a fazonnal,csak sokan a tükörbe sem néznek bele,az a kár...
bocs,nem személyeskedem,csak látok amit látok..
És még divat a mustársárga szín is. Nem mindenkinek áll jól, vigyázni kell vele. Sápaszt.
De a ciklámen is trendi idén.
Nadrághossz???
Hétköznapi viseletre magasszárú csizmához hosszúszárú nadrág/bár ezt kétlem/,7/8-os felhajtott szárú vagy térdig érő,kivillanó mintás harisnyával??
Szerintetek melyik a divatosabb?
csizmában a lekerekített orrú, vastagabb sarkú darabokkal vannak teli a butikok, szóval az a divat.
Farmerban én nem igazodom ki, láttam egyenesszárút és csőszárút is.
Kabátban abszolút a ballon-fazon, kétsoros gombolással, övvel a derekán. (ebből feketém és bézs színűm is van, imádom).
Színekben főképp a lila (egyik kedvenc színem), a szürke és a piros a trendi.
Joy, Cosmo, Glamour tele van skótkockás darabokkal, ergó az is nagy divat lesz, bár én nem szeretem.
Most olvastam,hogy a kockás,a piros-fehér kombináció,a kis fekete,az a buggyos szárú-de a lábnál szűk gatyesz,továbbra is a lila,újra hódít a gumicsizma,és nem ciki lakk sapkát-cipőt magadra ölteni...ennnyire emlékszem...
Ja,és állítólag a zöld és a kék szín,valamint újra divatba jönnek a csipkeharisnyák,skót kockás mini..röviden ennyi az infó..hátha segített valamit..pussz,Hanna
Tűsarkú, miniszoknya, top.:)
Kötelezően.:)
tudtommal lila,szürke,citromsàrga,és fekete,piros kombinàcio..
Ballonkabàt,kétsoros,öves.csizma egyértelmü.
poncso
Én csak a színekre kérdeztem rá butikokban,a pirost,és a szokásos narancsos-rozdsa színeket mondták,és még a fehéret.
De írjatok csajok,mert én pl. újságokban(C,E,G,Y-nem írom le tudjátok miről van szó) pl. sok lilát is láttam...
Már nem emlékszem, mi ott a divat.
Kockás kabát, hosszú szárú csizma, mintás pulcsik.
További ajánlott fórumok:
- Esküdnél idén télen (ki tudja eső vagy hideg vagy hó lesz) jövő nyár (30 fok, napsütés)helyett csak azért, mert már nem birod kivárni?
- Meddig lesz még divat a mérgező szülők kifejezés?
- Milyen lesz az idei dundi divat?
- Idén télen mi a divat? (csizma, nadrág, kabát, kiegészítők)
- Mi a divat idén ősszel/télen avagy ruhatár összeállítása.
- Milyen cipők/csizmák lesznek az idei ősszel/télen divatban?