Idén télen mi a divat? (csizma, nadrág, kabát, kiegészítők) (tudásbázis)
Neeem! Tök jól néz ki vastag harisnyával, kötött ruhával, rá rövid dzseki (bőr). Sál, sapka. Csini és trendi.
Sőt, ha rákeresel, nyáron a celebek az USA-ban toppal és forrónacival viselték a tengerparton. Ugyanis ez a csizma télen meleg, nyáron hideg.
Jó hírem van: Idén télen a legjobb, ha a nagyanyád ruhájában állsz oda.:))
Körülnézve a C&A, TAKKO, New Yorker és hasonló helyeken a következőket tapasztaltam:
Csizma: Divatos a félszárú, a hosszúszárú kb mindenféle színben, de jobban a feketében.
Nadrágokat láttam csípőnacikat és derékig érőket is. Csőnacit is és egyenesszárút, de telis-tele zsebekkel is.
Valóban divatos a harisnya+ lábszárvédő, de inkább csak a jobb lábúaknak ajánlott.
Sok-sok kötött holmival találkoztam, vagy derékig érővel és kimondottan hosszúval is. Sőt, poncsót és pulcsit is.
Sok-sok bizsut ajánlanak mindenféle színekben.
Szóval, legyen egyéni stílusod!
S ne feledd idén is divatos a lila.
Fiatalos, 56 éves nyugdíjas vagyok. Azt várnák el tőlem, hogy nagyisan öltözködjem. DE NEM AKAROK. 62/158 vagyok. Tehát átlag. Szivesen vennék részt divatbemutatókon - mozgáskészségem talány jó - ahol a hétköznapi középkorosztály öltözködését mutatják, be, de nem kösztümben, hanem lezseren. Több ezren vagyunk így, kik nem tudnak sem vásárolni ilyen holmit, sem megengedetten hordani.
Miért nincs egy olyan ruhabolt, hogy 50 ÉVESEK BOLTJA ÉS AZ ÜZLETBEN RENESZERES DIVATBEMUTATÓVAL?
Lennének kis asztalok és egy-egy tea mellett, megtanulnák viselni a holmikat és meg is vehetnék az üzletben.
Vagy kukk meg itt:
csőnaci, leggins, mini farmer szoknya, magasított talpú cipő, UGG csizma, hosszú mszárú csizma, hosszú(combközépig érő) ruha, nagy táska, napszemüveg, szőrös mellény, 3/4-es újjú szőrös rövid állású kabátka, könyékig érő bőrkesztyűvel.
Szerintem.
Én szeretek divatosan öltözködni, de szerencsére a férjem és a 2 fiam is trendi.
Divat 2009
Igaz, hogy a nadrágok idén bővebbek lettek. Sőt! Némelyik talán túlzásba is esett bőség terén... Igaz, hogy ismét divatba jött a trapéz is. De ami változatlanul őrzi helyét, és nem engedi kitúrni magát az irányzatok közül – és a szekrényünkből sem! –, az a csőnadrág.
Az az igazság, hogy már megszoktuk, nem volt könnyű, de megszerettük, elhittük, hogy jól állhat 40 kiló fölött is, nem akarjuk hát elengedni olyan könnyen. S a divatot diktálók kedveznek nekünk, érzik az igényt, amely felőlünk árad, és kegyelmet szavaznak. A tervezők masszívan beépítették kollekcióikba, tehát teljes nyugalommal hordhatjuk továbbra is lábra feszülő kedvencünket.
Azért óvatosan megjegyzem, hogy akinek súlyfeleslege meghaladja a „kevés”, a „még elmegy”, a „szinte semmi” jelzőket, az többször nézze meg magát a tükörben minden oldalról mielőtt magáévá teszi az áhított darabot. A csőnadrág gonosz természetű. Kihozza a formákat, kíméletlenül felhívja a figyelmet arra is, amire esetleg nem kellene. Cserébe azonban hosszabbítja a lábat és vékonyítja is, feltéve, ha nem feszül rá túlságosan egy erősebb biciklista típusú vádlira. Idén különösen divatosak a magasított derekú változatok, ezt kisebb mellű és hosszú derekú lányoknak ajánlom.
A csőnadrág hordható hosszú inggel, tunikával, blézerrel, s még sok fantáziadús összeállítás születhet főszereplésével. Tökéletes lehet nappali és esti viseletként, alapanyagtól függően. Ha felveszed, olyan sztárok megjelenésére hasonlít majd kinézeted, mint Lindsay Lohan, Victoria Beckham, vagy Kate Moss
Most akkor nagyon félreértettetek. Nem azt mondom, hogy mindenemet szeretném lecserélni, értsd: zokni, bugyi, nadrág, felső, pulcsi, csizma, kabát, táska. ..de szerintem egy-két divatosabb cucc igen is kell az embernek.
Vagy Te/Ti pl. nem érzitek jobban magatokat 1-2 új ruhadarabtól?
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- Júliustól a köztisztviselők már nem kapnak jövedelem kiegészítést?
- Ez a nadrág előnytelen a molett nőknek?
- Nyáron nem hordok muskétás csizmát, télen és már ősszel is...
- Bölcsödében miben érdemes a kislánynak lenni télen? Nadrágban zoknival, vagy harisnya és kord/polár ruhácska?
- Kinek szokott izzadni télen csizmában a lába?