Mi a divat idén ősszel/télen avagy ruhatár összeállítása. (beszélgetés)
Igen, szerintem is hasonló alkatunk lehet! :) A nadrág stimmel. Én szeretem a színes felsőket, a mintásat is, de ne legyen túlzottan kirívó. A tunika nem áll jól, mert nem vagyok túl magas és pont combközépnél "vág el", ami egyáltalán nem előnyös.
Az a jó, hogy nincs széles csípőm és nagy fenekem, ezért ott nem kell takargatnom.
Én is vastag vádlis kategóriába tartozom, igy nagyon nehezen tudok magas szárú csizmát venni, de azért van egy:)
Szerintem nekünk, hasonló alkat lehetsz, mint én, az egyenes szárú nadrágok (lent nem bő, nem szűk, comban viszont lehet szűk) állnak jól, valamint a köldökig vagy kicsit alatta érő derekú. Nem túl hosszú, illetve nem túl rövid felsőkkel. Ráadásul a felső sem szűk sem bő nem lehet. Én a V kivágású felsőket kedvelem.
Legtöbbször farmert hordok, mert most ilyen mnkahelyem van. A leirt fazonban, különböző szinekben (középkék, sötétkék, fekete, szűrke) hozzá póló és kardigán. Szövet nadrágban is az egyenes szárút szeretem, szintén az emlitett derék magassággal. Azokat általában pólóval és blúzzal hordom. szoktam ritkán szoknyát is hordani. A vastag vádli miatt a legjobb hossz a kb térdig, vagy afölött érő. Hosszú szárú csizmával a vádlink takarható:) A felsőim karcsúsitottak!
Van dzsekim is és szövet kabátom is. A dzsekim rövid karcsúsitott, a szövetkabátom térdig érő karcsúsitott.
Szerintem nekünk nem áll jól a "tubus" ruha. Pont a vastagabb vádli miatt, bár magas sarkúval enyhithető, de az nem túl kényelmes.
Szeretem a nadrág kosztümöt is. Nekem nadrág és szoknya csak sötétebb szinbe jöhet szóba, felsők bármilyen. Pulcsikban is a karcsúsitott nem túl hosszú a jó.
Nekem a tunika nem jön be, mert nem áll jól, a mintás cuccokat sem szeretem, nem tartom elég elegánsnak. Az övet csak nadrágban szeretem.
A divat jelenleg nagyon vegyes. Nem hiszem, hogy érdemes nagyon követni. Inkább az a fontos, hogy nekünk jól álljon.
A türkizkék divat még?
Táskát milyen színűt?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a lapraszerelt (otthon összeállítandó) bútorokkal kapcsolatban?
- Divat még a farmerszoknya -térd alá érő harisnya összeállítás?
- Mi tennél a mikulás csomagba? Ha rád lenne bízva 20 gyermek csomagjának az összeállítása?
- Szeretnék egy igazán romantikus cd-t összeállítani.Ti milyen dalokat ajánlotok?
- 4éves unokahugomnak szülinapjára szeretnék sk. foglalkoztató füzetet összeállítani, tudnátok segíteni?
- Milyen cipők/csizmák lesznek az idei ősszel/télen divatban?