Divat még a farmerszoknya -térd alá érő harisnya összeállítás? (tudásbázis)
Biztos hogy közrejátszik az is,hogy ki hol lakik,városban vagy falun,és hogy egy-egy eseményre hogy öltöznek fel,ha már felmerült ez a kérdés.Elég eltérőek a vélemények,van aki kiöltözne,van aki nem.
Sőt Én ma vettem piros térd alá érő harisnyát:) Biztos ami biztos, és a fekete már uncsi volt:D
gyerekek, itt nem az a kérdés divat-e a farmer, farmerszoknya... egy konkrét esemény kapcsán merült fel...
a lányom így jár divat vagy nem!!
Persze,hogy divat a farmer,sőt az is marad,hiszen már fizika munkást is láttam heggeszteni farmerban/na nem szoknyában:))
Hol lesz az az ebéd, hogy addigra átöltöznek a vendégek?
Mi a templomból egyenesen az étterembe mentünk, mindenki maradt abban a ruhában, amiben a szertartáson volt.
Pedig még mindig divat, kit érdekel, hogy egyeseknek nem tetszik, akkor is csinos és jól néz ki. 20-as években bőven fel lehet venni. Ja és olyan mindegy miben megy a keresztelői ebédre, nem a templomba megy, mint már mondta. Az ebéden meg gondolom át lesz mindenki öltözve póló, kényelmes nadrág öltözékbe, akkor nem oly mindegy, hogy farmer az a szoknya.
A farmerszoknya örök divat, a kérdésben szereplő mösszeállítás szerintem már nem divat.
A legtöbb hölgynek biztos hogy van fekete-fehér szerelése,mondjuk ha pl temetésre kell menni,tudom hogy ez nem jó példa,de ezt bármikor fellehet venni:))bármilyen alkalomra.Nálunk a lakóhelyemen most volt ballagás és elsőáldozás,és a legtöbb vendég fekete-fehér ruhában volt:))Talán ez kell,hogy alap legyen egy ruhatárban,utána vehet mást is ha pénze megengedi:))
Én mindig is rondának találtam. Fel nem venném, az tuti!
egyébként egy fekete nadrág, blúz,blézer, vagy blézer nélkül is bőven megteszi szerintem...vagy bármilyen pasztell színű, ami alkalmibb szabású picit...egy m.sarkú feldobja az egészet...
Nem hiszem,hogy nincs más a szekrényben:)))
Nem kell plusz költségekbe verni magad,csak jól fel kell túrni a szekrényt,hátha akad valami alkalmasabb ruha,amit felvehetnél.Farmerba mehetnél falunapra,de nem keresztelőre.
azért majd egy képet dobj fel a szerkóról))
Azért köszönöm hogy megírtátok a véleményeteket!!!!Kellemes hétvégét mindenkinek!:) :) :)
Már megvan mibe megyek.Magas sarkú cipő,fekete mintás harisnya(nem térd alá érő),sötétkék farmerszoknya,lila csini blúz,ill.egy sötétkék farmerblézer.Sztem csini együtt.Majd meglátjuk beégek e benne........:) :)
azt én is támogatom,h kizárólag erre az eseményre ne vegyél új ruhát!!!:)))
Nekem sem tettszik,ez az összeállitás,és az alkalomhoz sem megfelelő.
Egyszerűen kíváncsi voltam a véleményekre.(hogy a nagy többség elmenne e ilyen szerelésben a körülményeket figyelembe véve)
Azt mellékesen jegyeztem meg hogy így legalább nem kellene plusz költségekbe verni magam,gazdálkodhatok az itthon fellelhető darabokkal. :))
szerintem mi is "elbeszélünk" egymás mellett!:))) most akkor arról van szó,h nincs pénzed elegáns ruhára vagy h. Te így éreznéd a legjobban magad vagy miről??? vagy ezt csak úgy nagy általánosságban mondod? :)))
(mert néhány sorral visszább vmi olyasmit írtál,h Ti szoktatok a legcsinibbek lenni most pedig az anyagiak kerültek szóba...tehát??? :))) -nem kell rá választ adnod,semmi közöm hozzá,csak valójában akkor mire is keresed a megoldást??? :)))
az más...a kajára nyugodtan mehetsz úgy...
Szerintem így simán elmehetsz az ebédre:) Főleg ha ismered a társaságot, és tudod, hogy a többiek se lesznek kiöltözve.
Ne haragudj, ilyen szempontból én vok túl érzékeny....
Először tényleg lehurrogtak, de utána javították, amint kiderült, hogy csak ebédre mentek.
Főleg ha nincs pénzed kosztümre.(abból gazdálkodhatsz ami otthon van)
A kérdést pedig divat tanács ügyben indítottam,nem pedig vallási vagy illemtan kérdésben.
További ajánlott fórumok: