Mi lehet az oka, hogy az előfizetéses telefonomra nem kaptam csekket? (tudásbázis)
Már el intázödött bementem ma és befizettem 29000 és még valahőnnan mindig van 12000
Ugyhogy szerintem a kártyát leadta valaki és tartozásostól adták el
Ja, most olvasom bővebben a bejegyezésed. Nem kapcsolódott be a neted, hogy ennyi lett a számla???
Vagy a kártya már használt volt? Lehet azon van tartozás
Szia! Ez volt velem is!
Jó pár éve náluk vagyok előfizetéses. Aztán a mytmobile-ba nézegettem a dolgaimat, ott találtam, hogy lejárt tartozás: 300ft. Nekem sem küldtek róla csekket (ez volt a legelső csekk). Írtam nekik ott egy üzenetet, pár napra küldték a csekket. :) Írj nekik te is
azt tudom csak nem tudom hogy ez a magas számla mi
SEHOVA NEM TARTOZTAM PÉNZEL MIKOR VETTEM
Tájékoztatást hiába kérek csk azt nondják hogy fizetési késedelmem vamn és küldtem ma egy 29000 ft os számlát hol ott még 2 hete aincs a készülék nálam és az ösz kimenőm saját háéozatba 181 perc
Máshova meg ösz visz 29perc amit beszéltem
Be lehet menni a helyi (az adott telefon)társaság ügyfélszolgálatához, és ott is be lehet fizetni a havi térítési díjat..
Én mindig oda megyek be.. Egyszerűen olyan kedvesek, nálunk, hogy jó oda bemenni..
További ajánlott fórumok:
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Új mobilom telefonszámlája. GPRS-forgalom. Miért kaptam horribilis összegű csekket?
- BKV büntetésről kaptam csekket. Igaz az, hogy ha két napon belül befizetem, akkor mérséklődik az összeg?
- Mit csináljak ellopták a telefonomat, ami előfizetéses?
- Mi történik akkor, ha két év hűségnyilatkozatból már eltelt 1 év és elveszítem a telefonom? (telefon előfizetés esetén)