BKV büntetésről kaptam csekket. Igaz az, hogy ha két napon belül befizetem, akkor mérséklődik az összeg? (tudásbázis)
Ha a büntetéstől számított 2 napon belül benyújtod az Akácfában a Pótdíj pénztárnál a 12.000 Ft-os csekket akkor felezik az összeget 6000Ft-ra. Olyan mintha helyszínen fizettél volna.
Ehhez azonban megnézik a csekken szereplő kiállítási dátumot. A csekket megtarthatod (ne dobd el) és kapsz egy nagy blokkot arról hogy a 6000Ft befizetése megtörtént. Beszéltem az egyik pótdíjkezelő pénztárossal és azt mondta hogy lehet hogy még ezt a lehetőséget is megszünteti ez a szemét vállalat...
Lehet, hogy lenne a pénzének más heLYe is (lypszilonnal kell írni a hely szót!), de ha már tanácsot adsz, gondold meg, hogy mit beszélsz. De igenis tudnak vele mit csinálni és csinálnak is és képesek is. Mostanában nem nagyon vágod a sajtótermékeket, ugye? Hogy mit tesznek a nemfizetőkkel! Pláne, ha még igaza sincs a bliccelőnek.
Vagy ezt az egész hozzászólást gonoszságból írtad? Hátha jól ráb**z valaki? Mert akkor gratulálok hozzá.:-((((
Lányok!
Ezt a tanácsot senki ne fogadja meg!!!
:-((((
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy levelező tagozaton jár a diákbérlet?
Elnézést,hogy nem ez a téma,de hátha...:)
Köszönöm!
sőt!!!ha nem akarod,akkor a villanyszámlát sem kell befizetni,mert a pénznek van jobb helye is!
de akkor legyen szíves a delikvens ne használja már a bkv járatait....
az Akácfában valóban olcsóbb!
A 12ezres csekket azért állítják ki, mert ha nem az Akácfában intézed 2 napon belül, akkor a csekken kell befizetned a 12ezer ft-ot.
Miért nem a bkv honlapján nézed meg? Vagy írsz az Ügyfélszolgálatnak? Rögtön válaszolnak.
:-)))
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy most kaptam egy 12000 Ft-os pótdíj befizetési csekket. A bkv honlapján azt írták ha két napon belül befizetem az akácfa utcában akkor csak 6000 Ft-ra mérséklődik? Ezt nem értem pontosan. Vagy csak ha érvényes igazolványt mutatok be?
További ajánlott fórumok:
- Mekkora büntetésre számíthatunk az ELMŰ-től? És az megkérhető részletre?
- Ha nincs valakinek világítása a biciklire, akkor mennyi büntetésre számíthat?
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig
- Milyen összegű büntetésre számíthat az, aki nem adta be időben, az adóbevallását?
- 40 km/h helyett 78 km/h Milyen büntetésre számíthatunk?
- Tesóm diákját ellopták, és valaki felhasználta egy bkv-s büntetésre, amire kijött egy csekk a büntető összeggel..mit tegyünk?