Mi lehet az oka, hogy a férfiak jobban el tudják fogadni, ha a nő nem olyan csinos? (beszélgetés)
21. Hansika
okt. 3. 06:19
A randa nok sokkal jobbak a konyhában....
pl. madártej..ccc, barátom..
20. srcrss (válaszként erre: 19. - Hansika)
okt. 2. 11:56
Én is. :D
19. Hansika (válaszként erre: 18. - Srcrss)
okt. 2. 11:56
csak ökörködök....
18. srcrss (válaszként erre: 17. - Hansika)
okt. 2. 11:54
Te aranyásó...
17. Hansika
okt. 2. 11:53
Nekem a nö hozomänya a legfontosabb...
a szepsege az mäsodrangu....
16. lolita2112
okt. 2. 10:26
a ferfiak leginkabb a csinossagot nezik,s majdcsak utana a no belso erteket!
15. semleges
szept. 30. 08:55
A csinosság, a szépség is relatív.
14. fülemüledal (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 30. 08:54
Szóval ezzel azt akartam mondani, hogy szerintem pont fordítva van!
13. fülemüledal (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 30. 08:53
Szerintem sok pasi lesz komplexusos, ha úgy érzi, nem felel meg valamiben a mai normáknak és ráadásul túl sokat is foglalkozik az elvárásokkal. Például ha alacsony, akkor csak ezen pörög évekig.
Aztán a komplexusai miatt torzul a személyisége és emiatt nem lesz vonzó senkinek sem.
A duci csajokat említed. Akárhányat ismertem, a legtöbben kedvességgel és jókedvűséggel kompenzálták a duciságukat. Mindig jó társaságnak tartottam őket. Nem keserednek bele, másképp kezelik, hogy eltérnek a normától.
12. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 30. 08:47
Szerintem itt nem ez az ok-okozati összefüggés. Az említett kapcsolatok létrejötte nem a külsőségeken alapul, hanem az adott személyiségeken. Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők is éppúgy képesen szemet hunyni a kinézet felett, mint a férfiak, ha a másik jelleme magával ragadja őket.
11. Hansika
szept. 30. 08:12
Akkor volt itt jo viläg, amikor a nök meg nem is välaszthattak...
10. Pulcsis (válaszként erre: 7. - Hansika)
szept. 30. 06:34
Takarítani is... 🤭😅
9. srcrss (válaszként erre: 3. - Srcrss)
szept. 30. 06:33
Leegyszerűsítve belénk van kódolva, hogy kiválasszuk a legjobbat, és azzal szaporodjunk. A férfiak a mennyiségre mennek.
8. szabot.88 (válaszként erre: 7. - Hansika)
szept. 29. 21:46
Na de Hansi…… 🤣
7. Hansika
szept. 29. 21:44
Randa nénik is tudnak kapálni....-))
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Srcrss)
szept. 29. 16:30
Az ilyenek nagyon borzalmas pasik....
5. srcrss (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 16:14
Nem egy egyedülálló pasit ismerek, aki depressziós, idegbeteg, nem normális, ha hosszabb ideig nincs kivel. Bárkit megdugnának. Komoly kapcsolatban jó esetben megvan a mindennapi betevő, úgyhogy van, akinek megéri alább adni. :D Olcsóbb, mint prostihoz járni.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Srcrss)
szept. 29. 16:07
Igen ez szex kapcsolatra vagy szexre teljesen igaz lenne viszont komoly kapcsolat esetében már szerintem nem
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 15:54
Szerintem azért, mert a nők elvannak szex nélkül, legalábbis jobban tűrik, ha egy ideig nincs szex, mint a férfiak, így megengedhetik maguknak, hogy válogassanak. :D
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 15:53
Miről beszélsz?
Azt szokták mondani, ha a férfi 1 fokkal csúnyább is az ördögnél elkel.
szept. 29. 15:43
Egyszerűen valahogy azt látom hogy ha van egy nő aki nem olyan vonzó esetleg kicsit duci... azoknak is előbb utóbb egy helyes nem csúnya pasija lesz viszont a hasonló kaliberű férfiak mind szinglik próbálkoznak és általában a kutyának sem kellenek mintha a nők nem tudnák elfogadni ha férfi nem néz ki olyan jól a férfiak meg mintha jobban elfogadnák ezt