Mi lehet a gond a mikrofonommal? (tudásbázis)
Ja, hogy laptopod van?
A hangkártyát kellene jól feltelepíteni, bár ha van hang, akkor jó lehet. Próbáld a hangok, és audioeszközöknél a vezérlőpultban, ott a hangoknál, a hangrögzítésnél. Lehet, fel lett telepítve még valami(pl bluetooth adapter)ami módosítja a hangbeállításokat.
szia
na most nekem nincs külön mikrofonom,amit beledugjak a rózsaszín dugóba,hanem állítólag van beépített mikrofon a gépbe.
ezt nem tudom,hogyan kell beállítani.
szerinted?
Helo :)
A rózsaszín dugóba kell dugni mindenképp a mikrofont, és ha valaki nem hallja a másikat, akkor a legtöbbször ott szokott lenni a gond, hogy a hangerő tulajdonságoknál el van némítva a mikrofon, vagy pedig be kell jelölni a speciális szabályozókat itt, és ott játszani a mic boost pipával, vagy van még egy másik is, azt is kipipálja a gép tetszése szerint.
Vagy msn-nél lehet az, hogy a beállításoknál a tűzfalon nincs engedélyezve a mikrofon. Beállítások, kapcsolatnál.
Sziasztok!
Hogyan kell a gépen a mikrofont beállítani?
Beszélgetni akartam,az egyik ismerőssel msn és ő hall engem amikor beszélek de én nem hallom őt:(
viszont működik mert zenét hallgatok vele stb..
Mi lehet a baj?
Az enyémmel van gond vagy esetleg az övé nincs beállítva?
Kérlek segítsetek!!köszönöm előre is!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Nem értem mi lehet a gond segítsetek!
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Csak pozitív gondolatú szó lehet a következő, az utolsó két betűvel