Ha érdekel még valakit?!Megismerkedtem egy egyszerü gyári munkás fiuval!!De 1hónapja szakított a barátnője vele, most egyenlőre csak ismerkedni akar azt mondta, hogy tetszem neki!Második este, hogy éjszakába nyulóan beszélgettünk mindenröl csak ugy!Mi a hobbim,mit dolgozom?Azt is mondta, hogy legyek türelmes idő kell neki!Csak olyan nehéz!Például tegnap reggel ilyenkor már jó reggelt kívánt ma még nem! :-( Nagyon nehezen birom ki, hogy ne irjak neki!
Próbálj meg olyan felnőtt és érett nőként viselkedni, aki nem hagyja, hogy vadidegen pasik kihasználják és felhasználják.
Tudod, mi lehet a gond?
Hagyod, hogy bármelyik fickó a netes-ismerkedős oldalon szexuális tárgyként tekintsen rád, mert rögtön telefonszámot és bikinit cserélsz velük, ráadásul simán kapható vagy egy laza,ismerkedős net-szexre is.
Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor ez már csak így fog maradni...Csak azok fognak megtalálni, akik egy gyors numerára vágynak.
És tudod mi a vicces? hogy Naiv barátnőjével is pont ez volt. Bármit írtál ő maga a megtestesült higgadtság volt. Egyedül akkor jött lázba, ha a pilóta jelentkezett :)
szerintem regina30 csak teszteli az embereket... jól szórakozik... vagy fogalmam sincs mi célból tette fel ezt ostoba kérdést, problémát, és teszi fel az ostobábnál ostobáb reagálásait... lehet ő a pszichológus???
..hát, ha te ezt a beírást bátorításnak vetted... akkor igen... nem annak szántam igazándiból... de szerintem neked teljesen mindegy mit írnak, tanácsolnak :)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.