Mi lehet a baj a mosogatógépemmel? (beszélgetés)
Akkor lehet nem melegít rendesen a gép, és ezrt nem tudja lemosni a gépről.
Én járok olykor úgy, hogy a pohár belsejében van a tablettából porszemek...nem mindig, de többször. Pedig szép, és tiszta a pohár..
Calgonit 4 az 1-ben, só, öblítő.
Milyen szereket használsz?
Azzal sem jött le.Sőt már egy üveg ecetet is elhasználtam.Le tudom mosni a műanyag részekről, de 4-5 mosás és megint olyan lesz.
Végy egy mosogatógéptisztítót és használd fel.
Valami baj van az én gépemmel. A gép belseje olyan, mintha pörköltszaft maradt volna rajta. Hiába indítom el üresen csak tablettával, az a zsítos cucc nem jön le. Mit csináljak?
Az enyém is Rozi! :)))
Én is tablettát használok egy viszonylag "rövid" programon, ECO-n, 1 óra 38 perces, de nekem mindig eltűnik teljesen a tabletta. Van a gépben egy icipici kis kosárka, a felső, poharas kosár elejére kell felakasztani, abba kell tennem a tablettát. Neked/Nektek nem volt ilyen a gépben? Amúgy a legolcsóbb tesc.-s és li..-s tablettát használom, és tökéletesen elégedett vagyok. :)
Igen. Én is utána a maradékot visszarakom a tartóba, aztán a következő mosásnál azt használom. :)
ok!!!! Azt mindig meghallom majd figyelem!!
pedig azt nem kell:_) na majd ezután felet teszek bele !!! Ne pocsékoljon Rozi:_))
Hát most nekem is az van,azzal kínlódok ennyire! Pedig vettem már ilyet és akkor nem volt gond.
Van egy kattanás, na akkor kezd melegíteni, azt a tablettatartó ajtajának kinyílása hallatja. :)
végülis a fele mindig elfogy-:_9
Amúgy lehet pont a nylon miatt is. Én azt le is szedem róla, bár tudom, hogy nem muszáj.
Én 5 éve mosogatok géppel, csak rövid programon, és a fél mindig feloldódik. :)
nem pedig csak Calgonitot használok most ezt a nejlonost:-))
Igen, ez kisebb, de korábban nekem is nagy volt, és abba is csináltam így. Az evőeszköztartós megoldással az az egy baj, hogy mielőtt melegíteni kezdené a vizet, van egy hideg vizes előöblítés, amit le is szív utána. Ezt meg kell várni, kinyitni az ajtót, és akkor berakni az evőeszköztartóba a tablettát, különben kárba mehet.
Én is 2 éve mosogatok géppel:-)) de soha nem volt olyan hogy teljsen elolvadjon a tabletta pedig csak A -n mosogatok az a leghosszabb progi!!
Neked sem oldódik fel? :)
Az biztos, de mit csináljak a tablettákkal, amik a nyakamon maradnak?
Köszönöm. Kipróbálom az evőeszköz tartót. :)
Nem hinném, hogy a hőfokkal lenne baj, mert két éve így mosogatok vele és csak kb. két hete csinálja ezt, hogy nem oldódik fel a tabletta.
a legegyszerűbb megoldás:
folyékony mosogatószert venni a gépbe.
Garantáltan feloldódik!
nekem 12 terítékes van, abba nem mernék felet rakni, a kisebbe simán (8-9 terítékesbe)
Én meg félbevágom a tablettát, és csak felet rakok bele eleve. Ugyanolyan tiszta minden cucc, mint az egésztől, és nincs maradvány. :)
Nekem is akkor volt ez, ha volt valami a tabletta tartó előtt, (tányér keresztben)
vadi új mosogató géppel volt ilyen dolgom végig zongoráztam az összes programot, és végig ott csücsült az alján, azóta nincs gond amióta az evőeszköztartó kosárba teszek
További ajánlott fórumok: