Mi lehet a baj az uj mosogatogépemmel ha nem száritja meg az edényeket? (tudásbázis)
Szerintem már ne foglalkozz vele,ha már be van kötve.
Úgy sem romlik el:)))))))))
A mosogatógépet mi sem szakemberrel köttettük be.
Én csak most döbbentem rá a tűzhely problémámmal,hogy lehet,hogy talán mégiscsak érdemes.....?!
Azt írják csak akkor van rá garancia.
Visszatérve a Te problémádra.....üssd be "mosogatógép"találsz rengeteg tippet.
Nekem az vált be amiket leírtam.
De ha bármi kérdésed van nagyon szívesen segítek,ha tudok.
Ők találták ki,hogy kicserélik.A gond csak az,hogy éppen nem kapható.A cserepapír meg csak egy hónapig él.
Vehetnék ill. hozhatnék haza más típust,de attól tartok,hogy megint bonthatnánk szét a konyhát,ami nem lenne gond ha nem kőből készült lenne a pult.Ez előtt is kombi volt....azt hittem a méretek ugyanazok,aztán kiderült,hogy nem tudom kinyitni az ajtót stb.
Arról nem is beszélve hogy ebben minden benne van,ami nekem kellett.:):(
Köszi,hogy erre is reagáltál.Nálam nem hibás csak éppen balesetveszélyes!
A kezelőpanel 102 fokra,a gombok 82 fokra melegszenek fel,ha megy a sütő.(A sütő ajtaja 110)Amit még el is fogadok,hisz azt természetesnek gondolom,mert csak dupla üveges.
Azért tettem fel a kérdést itt....talán van valakinek ilyen,mert ha igen és ugyanígy viselkedik nem foglalkozom vele,de már folyamatban van a csere.Csak mi van akkor,ha az új is ugyanezt csinálja?!
Nem is tudom érdemes-e írnom,hisz lehet,hogy ez Nálad természetes......
Mindig leöblítve tedd bele az edényeket.Egyszerűbb a lefolyót kitakarítani,mint javíttatni a gépet.
Tényleg használ,ha 2-3 havonta (attól függ mennyit használod)elindítasz egy programot mosogatógép tisztítóval.
Szerintem fölösleges az aranyárban lévő tabletta ami akárhány az egyben.
Ha a poharak nem lesznek mindig csillogók ne ijedj meg nem feltétlen a géppel van gond....rossz a pohár.(Ha hiszed,ha nem:)))))
Sok szerencsét hozzá......imádni fogod!
A mosógép után szerintem ez a második legjobb dolog egy háztartásban:))))))))Én imádom!
Teszek bele öblítőt is meg sót is,de nem használok 5,6,7,10stb:)egybent!
Nekem ez bevált,de ha rákeresel itt az oldalon erre a témára nagyon sok vélemény van.
Mindig akkor veszek tablettát amikor,van hozzá valami tisztító vagy egyéb.(szerintem az is fontos,hogy rendszeresen legyen tisztítva.
A szakembert azért kérdeztem,mert én a tűzhellyel fogok most egy mizériát végigcsinálni és most gond lenne ha nem szakember kötötte volna be.
Tökéletesen szárazra az enyém sem szárítja.Amikor lejár a program,kinyitom az ajtót és hagyom még egy darabig száradni az edényeket.
(Pedig nem az olcsóbbik fajta volt.)
Ha nagyon zavar szerintem jelezd a gyártó szervizének.
Szakemberrel köttetted be?
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a baj a mosogatógépemmel?
- Nem lehet használni sima Jart a mosogatógépekben mint tisztítószert, muszáj tablettákat használni?
- Whirpool mosogatógépembe valahonnan szennyvíz került. Mit lehet tenni ellene?
- Szerintetek mennyit lehet spórolni azzal, ha este 10 után, az éjszakai áram árát kihasználva indítom be a mosó- és mosogatógépet?
- IDE 44-es Mosógatógép A03 hibakód!Mi lehet a Baja?
- Hogyan mossam el a jénai, illetve üveg tálakat, edényeket, hogy ne legyen foltos? Mosogatógép nincs!