Nekem a curasept termékek váltak be, nagyon vérzett az inyem és sorvadás is elkezdödött, mar mozogtak a fogaim is . Elkezdtem használni a termék öblögetőjét, fogkőtisztitó kefét, és a termék fogkrémét is . A vérzés kb 1 hónap alatt eltünt, az inyem is szépen javul és a fogaimat sem érzem, hogy mozognának, pedig már 60 éves vagyok, egy probát megér :-)
Akkor neked mákod volt, mert nekem igen. A fogorvosom szerint is ez volt a ludas. Nekem is "csak" ínygyulladásom volt, még csak nem is vérzett, de ettől függetlenül car.
Ha neked még nem volt, akkor minek nyilatkozol. Mellesleg sújtásod sincs róla.
Ha komoly a gyulladás, akkor antibiotikumot ad a fogorvos. Ha lokalizálható a probléma, akkor Curasept gél is a jó, magában vagy antibiotikummal, mert abban a legnagyobb a klórhexidin koncentrációja. Kicsit macerás felkenni, de megéri. Sajnos ez is színezhet el fogat, de azt később is meg lehet oldani. Viszont az ínygyulladás miatt könnyen lehet fogat veszíteni.
A Curaprox termékek nagyon jók. Nekem is nagyon érzékeny ínyem van. Az ínygyulladásra olyan termékek jók, amiben van klórhexidin, mert az hatékonyan pusztítja az ínygyulladást okozó baktériumokat. Ilyen a Corsodyl szájvíz is, de az sajnos elszínezi a fogakat, de a Curasept szájvíz, fogkrém nem. Nagyon fontos még az alapos szájhigiénia. Én használok fogköztisztító kefét is, de van aki selymezik, én azt nem szeretem.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.