Mi ez? Nem bírom a tejet. Iszonyatosan beteg vagyok tőle. (beszélgetés)
igen, nekem is ez az érzésem... bár tegnapelőtt /először ebben a történetben/ sírva fakadtam, mert túrósbuktát sütöttem, és ettem belőle...éjjel meg rosszul lettem...
őszintén szólva dührohamot kaptam, mert a laktózmentes túró megfizethetetlen, konkrétan 4500 ft kilója://
arról nem is beszélve, hogy eszembe sem jutott, hogy valami bajom lesz tőle((
Igen Te.
Hát sajnos ezzel csak meg lehet tanulni együtt élni,mást nem lehet tenni!
ki? én? 3 évekezdődött, és valószínűleg valamilyen gagyi minőségű , rossz adalékanyagos tejtől, mert az akkor 59 éves édesapám és én 1 hónap különbséggel lettünk azok...
azt mondta a belgyógyász, biztos, hogy együtt szenvedtünk el valamilyen tejjel kapcsolatos fertőzést....
és mivel mi ritkán tudunk találkozni, akkor is csak reggeltől estig, nyomon követhető mikor történhetett, és akkor csak a kajába behabart tejföl, vagy a kávéba rakott tej lehetett(((
Igen, nem egyszerű,de kénytelen az ember, mert ugye nem akar kipurcanni!
A sok hülyeség helyett inkább ezeket kellene kedvezőbb,jobban elérhető formába helyezni,szerintem!
tudom((
nem reklámozni akarom, én is utálom őket, de a spárnak van egy új családja:laktózmentes tej: 256; tejföl 80-100 ft klözött, és erdeigyümis meg epres joghurt egy 100as körül...
ez az eddigi 400-800 ft-os árakhoz képest még elfogadható, ha már rá vagy kényszerülve...
pl én is keveset iszok eszek belőle, mert nem olcsó, de legalább van mit a kávéba tenni stb((((
a gluténérzékenység,....hááát... ugyanebben a termékcsaládban van ilyen tészta stb és az is 800 ft(((((
További ajánlott fórumok:
- Szakítottunk, össze vagyok törve, meg akarok halni, nem bírom ki, segítsetek!!!
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Nagyon egyedül vagyok, már nem birom tovább, mit tehetnék?
- Candida diétán vagyok, érdekelne, hogy lehet a tejet pótolni a főzésnél?
- Hosszú hajam van, reggelente nem bírom kifésülni, de hosszúhaj párti vagyok. Belevágjak a hajlevágatós projektbe?
- Az utolsó hónapban vagyok és pár napja iszonyatos feszültségérzetem van.Együltő helyembe szét tudnék robbanni a sammitől. Mit tegyek?