Hosszú hajam van, reggelente nem bírom kifésülni, de hosszúhaj párti vagyok. Belevágjak a hajlevágatós projektbe? (beszélgetős fórum)
ne!!!
nekem még soha nem volt rövid hajam,de ilyen hosszú sem mint most,legalább 3 hetente fodrász,nekem olyan jó pakolást tesz rá,hogy könnyen fésülhető szép fényes lesz!(marad,hiába magamnak mosom utána)
Szerintem éjjelre ne kösd össze,úgy meg fog törni,mint állat.
Az én hajam is nagyon hamar kócolódott,főleg,mert nagyon göndörödik.Áprilisban meguntam,és a felét leritkíttattam,mert rengeteg hajam van.Most kezelhető,és nem kócosodik.
hajmosás után balzsamot teszek rá, így könnyű kifésülni.
Este (otthon) pedig lófarokba fogom össze. Ritka fogú kefével bontom ki - az nem húzza a hajat.
lehet a fodrász el se vállalná.
Legalábbis engem nem szoktak elvállalni, megkérdezik hosszú hajat minek levágatni!
most is visszamondta a fodrászom, anyukám vágott belőle.
Most nem olyan hosszú(válligérő), de így nyáron kellemes.Én már untam összefogva és nehéznek is éreztem a hajam.persze a hosszú szebb!A röviddel meg több a gond(fodrász szárítás stb.)
1000Ft körüli áron hajpakolás többféle hajra. Én hajmosás előtt kentem be utóbb, utána mostam sampoval. Sokáig legalább 2 órán át rajta hagytam. Ne szégyelj a krémes fejedre nylonsapkát húzni, és valami ruhával még melegen tartani.
Nekem ez nem volt elég samponos mosás után mézes balzsamot tettem rá. Ezután se tetszett. Puhább volt a vége, de még mindig nehezen fésültem. És bizony egy kevés étolajat talán 1 evőkanálnyit szétkentem a tenyeremen, és csak a végétmegpaskoltam. Lépcsősen van vágva, lehajoltam, és egy vonalban volt a vége.
Nekem is hosszú hajam van, ne vágasd le, mert biztos megbánnád. Én egyszer levágattam, és úgy megbántam, örülök, hogy újra megnőtt.
Éjszakára én is összekötöm, sőt nappal is össze van kötve, ilyen melegben nem bírom elviselni, hogy a nyakamba lóg :)
mit csinálsz Te éjszaka, hogy ennyire összekócolódik a hajad..?;)) :D
ha ragaszkodsz a hosszú hajhoz, akkor első körben esetleg próbáld ki, hogy összecopfozott hajjal alszol vagy befonod éjszakára..
(bár ennek az a hátránya, hogy - amennyiben egyenes a hajad - hullámos lesz reggelre..)
Ha hosszú haj párti vagy, akkor szerintem megbánnád, ha levágatnád...esküvő előtt...
Balzsamot használsz?
További ajánlott fórumok:
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Mikor szoktál kelni reggelente?
- Gyermeked reggelente - ébresztés nélkül - kb. hány órakor ébred meg? És mennyi idős?
- Nem tudok reggelente fölkelni :(
- Ha szeletelve veszek felvágottat, rendszeresen belevágják a végét. Van erre valami szabály, hogy hány deka alatt nem lehet beletenni?