Mi baja lehet a laptopom monitorjának? (tudásbázis)
5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Szunyika2011)
2013. ápr. 23. 15:01
Kérj meg egy 1000mestert aki szétszedi, ki-betolja a képernyő szalagkábelét, hátha csak érintkezés hiba
Amúgy egy hibamegállapítás jellemzően 4-5ezer forint szervizben, annyit megér
4. szunyika2011
2013. ápr. 23. 12:48
Hát nem tom ha 60000 javitanák meg akkor tuti én sem csináltatom meg ... De nem hiszem hogy akkora baja volna mivel a küsö monitort ha rá rakom akkor minden jo rajta szoval akkor valószinü a kijelzöjével van gond , az meg nem hiszem hogy ennyibe kerülni ?
3. Vikyci
2013. ápr. 23. 11:39
Nálam is volt ilyen pár hete, a szervíz közölte, hogy 60 ezerért megjavítja.
Szóval inkább vettem egy új asztali gépet.
2. 25800e2d09 (válaszként erre: 1. - Szunyika2011)
2013. ápr. 23. 11:17
előfordulhat hogy megtört a kábel. ha nagyon kihajtottad a zsanér megnyomhatta.. :S
1. szunyika2011
2013. ápr. 23. 10:22
Sziasztok !
A segítségeteket kérném van egy samsung laptopom ma reggel bekapcsoltam és nincs rajta kép , rá kötöttem a külsö monitorra ott be adta a képet. Elszállt volna valami benne , vagy nem tudom . Valakinek valami ötlete??????????
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Új laptopomon a kamera fordítva mutatja a képet. Mit lehet tenni?
- Tegnap még volt internet a laptopomon is meg a rendes gépen is, ma viszont a laptopon egész nap nincs. Miért lehet ez?
- Mi lehet az oka annak, hogy magától kikapcsol a laptopom?
- "Az USB eszközt nem lehet felismerni" rendszeresen felugró hibaüzi, ha +mozdítom a laptop monitorját... Miért?
- A laptopom egyik billentyűzete megadta magát, mi lehet a baja?
- Mi baja lehet a laptopomnak nem tud bekapcsolni, csak kiír egy csomó szöveget és hiába próbálkozik a bekapcsolással?