Mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ezt a kérdést én is sokszor felteszem magamnak.
Választ nem találok rá.
Szerintem semmi.:(
Az élet értelme, bármi lehet, amiben értelmet találsz. Ez lehet az értékrendünkből adódóan például a család, eszmék, amikben hiszünk.
Vagy éppen, hogy hagyjunk magunk után valami maradandót az utókor számára.
Rám vetítve, a család, aztán olyan belső értékek, mint: tisztesség, becsület, őszinteség, segíteni akarás, tenni valamit- még ha hangyányit is-azért, hogy jobb legyen a világ, természetszeretet, könyvek...
Sok olyan dolog, amiben hiszek, amit szeretek, és értéknek tartok.
Mostanában sokat gondolkodok rajta, hogy konkrétan az én életemnek, mi az értelme.....
Nem tudom, hogy mi a pontos válasz. Talán egyszer rájövök.
Biológiai értelemben az, hogy tovább add a génjeidet.
Amúgy hát nem tudom, talán, hogy megtaláld a boldogságodat, ami örömet okoz, hogy elérj valamit.
Ma írták nekem. JÓ reggelt!
Itt most tiszta, napsütis idő van!
Egy kis ÉLETKEDV:
Adj teret a vágyaidnak! Engedd szabadjára a fantáziádat és merj vágyni! Légy merész! Senki nem szabhat határt a vágyaidnak! Te meg miért tennéd ezt magadnak? Hiszen minél többször jelennek meg a vágyaid az elmédben, annál biztosabb, hogy valóra válnak az életedben. Tégy hát érte, hogy ez így legyen! Vágyakozz és álmodozz csak bátran, hogy aztán még legyen időd mindezt megélni a mában! (Lippai Marianna)
áááááá...emlékszem...
anno még minden napra jutott egy troll:D
manapság meg már legfeljebb jó, ha csak a varárnapokra jut egy-egy...
szűkös idők..., pedig de szerettem be-be szólni.., még nevet is váltogattam...
de azóta már sokat öregedtem..
Téged mindig is kedveltelek és nem örülök neki, ha egy-egy fórumon beszólnak neked.Nem ismernek téged, én sem ismerlek, de biztos vagyok abban, hogy sokkal több vagy annál, mint amit időnként feltételeznek rólad <3
persze én is be fogok szólni ezután, meg te is és ez tök jó:D
Most is marha jó ám itt, csak tudni kell meglátni a szépségét:D
Ne pityeregjél,hívd segítségül a rendkívül gazdag anyanyelvünk számtalanul lehetőséget adó kifejezési módját.
Köszönöm! ♥
De jó volt itt régen! :)
Ha sokan emlékeznek rám...,mikor én már alulról
szagolom az ibolyát! Nyomokat hagyni...,mert csak
lenni, arra minden élölény képes!
Semmi.
De azért én szeretem az életemet!:)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted mi az élet értelme?
- Mi az értelme az életnek?
- Mi értelme van az életnek?
- Meg akarok halni. Semmi értelme az életemnek. Amit csak...
- Az élet tényleg értelmetlen amúgy?
- Mivel lehetne értelmét találni az életemnek? 30 feletti vagyok és se saját lakás, se jó munka, se rendes párkapcsolat, se család?