Mi az, amitől az emberek felkapják a fejüket egy nőre? (beszélgetés)
a piacon néha igencsak sikerül megsérteni azokat az idősebb hölgyeket, akik a kocsijukkal akadályozzák a sietősebbek rohamát valamelyik kofa irányába..
egyszer egy ilyen levéntrottykurvázott nénitől megkérdeztem, hogy van e nála fiatalkori képe? néz rám, hogy miért? mert meg szeretném mutatni annak a harcias nőnek, hogy magácska ötven évvel ezelőtt milyen gyönyörű nő volt..
erre elbőgte magát, és csak annyit tudott kinyögni, hogy igen, az voltam..
Ne mar, h a te korosztalyod az utolso, aki a belso ertekekre figyel!
Egyszeruen csak az ember szep lassan megtanulja, h mi a fontos egy kapcsolatban. Te mostanra eljutottal oda, de korabban te sem voltal olyan bolcs, mint ahogyan senki sem.
Újévi kérdés:
- miből lehet tudni, hogy egy férfi szexuálisan még aktív?
-hát lélegzik.
Általában,ha egy nő csinos,jól néz ki,a nyáluk is el tudna csorognia a pasiknak,szerintem ebben kevés kivétel van.....az ilyen nők ha még okosak is ,biztos befutók.A lelki értékeket direkt nem írom ide,mert ahogy én észre veszem,az nagyon háttérbe szorult manapság,legaLÁbbis a fiatalabb korosztálynál biztosan.
Az én korosztályom/harmincasok/és az idősebbek körében még nem,őket még érdekli,milyen a "belsőd",nyilván mert ők már 1 életre terveznek,családot szeretnének,stb/már amelyik/....
én ezt tapasztalom folyamatosan.Nem tudom miért tetted fel a kérdést,de annyi tanácsot tudnék adni,hogy olyan pasit válassz,akinek úgy tetszel meg ahogy vagy,és ne nekik akarj megfelelni hanem saját magadnak,alakitsd úgy a stílusodat meg mindent hogy te jól érezd magad a saját bőrödben.A férfiak kedvelik azokat a lányokat akik magabiztosak,nagyon is!
Mire gondolsz?
Általában felkapják az emberek a fejüket, ha egy nő hangos vagy közönséges, ilyenkor a szemük is megakad egy pillanatra.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- Minden ami Ázsia (országok, ételek, építmények, híres emberek ...)