Mi az, amit megbántál az életedben? (beszélgetés)
Van pár dolog,,jobbára olyanok amiket a mai eszemmel már másképp látok,,
Szerencsére az élet,sors,,nevezzük akárminek,,kegyes volt,,helyrerakta .
Van. Sorozatgyilkos nő volt Marie-Madeleine Aubray, Brinvilliers márkinéja; Myra Hindley, aki az 1960-as években a pasijával együtt tett bestiális, elvetemült dolgokat gyerekekkel meg tizenévesekkel; Jancsó-Ladányi Piroska, szintén gyermekgyilkos; Aileen Wuornos (mérsékelten sikeres, ám férfigyűlölő szexmunkás)... a sor folytatható.
Női filozófus is volt és van, elég sok. Ez a téma annyira nem érdekel, de Alexandriai Hüpátia rémlik az ókori Görögországból, matematikus is volt egyben; az újabb korból pedig Simone Weil-re figyeltem fel. Szóval van.
Azt,hogy mikor ledobtak tajgetoszról születésemkor,visszamásztam és azt mondtam:
mégeccej
Hát ezért perelhetted volna. Írásszakértő bizonyítja, hogy hamisította az aláírásodat, és gyönyörű eljárás kerekedhetett volna belőle... nem volt megoldható?
On: azt bántam meg leginkább, hogy régen feltétel nélkül bíztam olyan egyénekben, akikről azt hittem, hogy jót akarnak nekem.
Utólag, a világon semmit nem bántam meg, mindig az akkori jónak vélt gondolataim vezéreltek.
Ha tudtam volna minek, mi lesz a következménye, van amit másképpen csináltam volna, de ami elmúlt, elmúlt, változtatni utólag nem lehet.
További ajánlott fórumok:
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Tettél-e olyan dolgot amit szinte azonnal megbántál?
- Mi az a dolog amit legjobban gyulolsz az eletedben?
- Te megbántál- visszacsinálnál valamit az életedben?
- Mi az amit megbántál az életben?
- Mi az/ mik azok, amit az életedben meg szeretnél tenni?