Mi az a dolog amit legjobban gyulolsz az eletedben? (beszélgetős fórum)
Én is. Egy görcsoldó, egy Dedalon.
De van, amikor kihányom.. :-( Akkor a legroszabb..
Nem nem vagyok rossz ;-D hehe..
Szóval rosszul nem vagyok.:-))
Ahh... tudom milyen.
Hányás, hasmenés, elviselhetlen görcs...
Nekem nem minden hónapban ilyen, de volt már és mielőtt megjönne ideges vagyok, hogy vajon megint egész nap meg akarok majd halni, vagy az egész héten.
Borzalmas. Most is, de csak az első nap.
Nekem van egy derékmelegítőm, azt szoktam a hasamra tenni és azóta nem vagyok olyan rossz. Plusz még Béres cseppet iszok, az is segít!
Na igen... jó, hogy már nem velük vagy.
A férjed meg, ha tudja kontrollálni, akkor nincs baj. :-) Ilyenek ezek a pasik, néha vezetni kell őket a helyes irányba. :-)
Csak néha iszik,de akkor okoskodik,de csak,ha röviditalt adnak neki,a sörtől nem lesz dilis. Legutóbb az anyja jelenlétében parádézott,ezért jó kis balhé lett belőle,muterja is jól leszidta,én is kiosztottam,azóta csendben van,és max.néha sörözik,de azt is csak lefekvés előtt.
Az ex-barátaim pedig a fizetésüket is két hét alatt elitták,valahogy mindig kifogtam ezeket,pedig nem kocsmába járok ismerkedni :)
Sajnos sok hülye van...
Néha úgy érzem bevonzom őket.. De talán most sikerem lesz. A legkevesebb gondom az legyen, hogy elfelejt néha valamit, mert elég feledékeny a drága, de nagyon hűségesnek tűnik. :-)
Akkor még “jól“ jártál, ha “csak“ ittak, persze hosszú távon nem bírnám elviselni! De a verés...az borzalmas volt.
Mást nem csinál, csak kicsit iszik? Mert, ha nem, akkor annyi baj legyen. Kivéve, ha a gyerkőcök elől issza el a pénzt. Azt nagyon tudom rühelni, vérszerinti apám is azt csinálta, meg a játékgép..
A bizalmatlanságomat, mert ketten megcsaltak, abból az egyik vert is.. És úgy érzem soha nem fogok bízni a pasikban. Ami a legrosszabb, hogy szegény mostani páromban is próbálok, igyekszek, de egyenlőre kevés sikerrel.
Most jelenleg ezt utálom a legjobban.
További ajánlott fórumok:
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Milyen pénzért nem megvásárolható dologra vágysz a legjobban?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Van olyan tárgy, dolog, szokás az életedben, amihez nagyon régóta ragaszkodsz?
- 20 éves korodban neked mi volt a legfontosabb dolog az életedben?
- Kit/és vagy/mit szeretsz a legjobban a mostani életedben? (állíts fel sorrendet)