Mi az amit elhalasztasz a jelen helyzetek miatt? (beszélgetés)
A kikapcsolódási lehetőségek bezárásával unalmassá vált az életünk.
Nyitáskor megyünk , ha megérjük.
Meg minden más buli, fellépés, rendezvény stb...
Még könyvtár sincs.
:DDD
Ezért nem veszik fel a telefont se.
Fene a jó dolgukat.
"De baszki még a redőnyök is levoltak húzva. "
😂😂😂
Milyen homály van 😂😂😂
Én fogorvoshoz készülnék már pár hónapja fogkő leszedésre, de sosem kértem időpontot. Nyáron úgy voltam vele, hogy na hajrá, aztán mindig volt más dolgom. Ősz elején újra el akartam menni, de akkor is elbénáztam, pedig ugye akkor már változni látszott a helyzet. De mégis azt mondtam, hogy ha nyáron elmentem volna, akkor most miért ne.
Most meg már azt mondják, hogy oda inkább ne menjek. 😐
Éves hasi uh kontroll is lenne, de arra már nem is kérek időpontot, majd jövőre... Amúgy sem szeretek orvoshoz járni, ha nem muszáj.
A könyvtárt azért sajnálom, hogy bezárt. Legalább valami e-book kölcsönző lenne. Még lehet vennék is egy e-book-ot. 😊
Azt hittem, ő nőgyógyász.
Akkor azt kívánom, ne legyen szükséged orvoshoz járni!
Vállról indítható rakéta van rajta maszk helyett?
El ne menj hozzá, véletlen még meggyógyítan!
Meg kell kérdeznem, a szemészeti kontrollra elinduljak-e.
Én éppen orvost váltanék, de ezzel várnom kell.
Még akkor is, ha a kérdéseimmel a (még) jelenlegi háziorvoshoz akarnék fordulni.
További ajánlott fórumok:
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Ha egy külföldi munkaút 4x lett elhalasztva a járvány miatt, vehetem jelnek, hogy ne menjek?
- Megszüntették a munkaügyi regisztrációmat, későn jelentkezés miatt, ha 60 nap múlva újra regisztrálok, mikor jár az aktív korúak ellátása?
- Aggódom húgom miatt. Beteg,a sürgősségin van jelenleg....
- A magzati anatómia a fekvés miatt nem ítélhető meg egyértelműen. Volt már valakinek ilyen írva az ultrahang leletre? Mit jelent ez?