Megszüntették a munkaügyi regisztrációmat, későn jelentkezés miatt, ha 60 nap múlva újra regisztrálok, mikor jár az aktív korúak ellátása? (tudásbázis)
Kb 5éve küldtek még az exemnek...azért csodálkozom hogy már nem....mondjuk engem ez baromira nem érintett soha...lentebb is irtam h a telefont is fel lehetett volna emelni h nem tud bemenni...
Lezártam..változik a világ és felelőtlen felnőttek bizony továbbra is lesznek....
Ugye viccelsz?
Mindenkinek ki kell nyalni a seggét, mert nem tud kommunikálni?
E-mail- is elfogadnak, telefonon is lehet bármit jelezni.
Nagyon rugalmasak.
A világ tükör.
Nem kötelesek figyelmeztetni, ha nem jelent meg.
Ez a felnőtt világ, nem ovi.
Ezért is viszont panaszt tehetsz szerintem...mert kötelességük kiküldeni egy levelet és figyelmeztetni,hogy nem jelentél meg,és x napon belül ha nem teszed akkor törölnek....
Szerintem menjetek be,vigyél be minden papírt,aztán az ügyintéző biztosan talál értelmes megoldást :)
Jobbulást neked!
Szia! Nem tudom, hogy a lábad dagadására kapsz-e valamilyen gyógyszert, de javaslom, hogy jelentkezz be a nefrológiára és ott ha elmondod a panaszod, kapsz olyan gyógyszert ami kihajtja a pangó vizet belőled. Nekem olyan volt a lábam, mint egy elefánté, a bokacsontom szinte eltűnt és már szívritmus problémám is volt a sok víz miatt. Kaptam egy gyógyszert, amivel 2 nap alatt 4 l vizet hajtott ki belőlem és azóta is rendben vagyok, bár a gyógyszert azóta is szedem.
A neve: Brinaldix
Egy próbát megér, hiszen az életminőséged múlik rajta. :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Mi történik, ha regisztrált munkanélküliként két munkanappal később megyek az előírt jelentkezésre?
- Azt hiszem megszüntetem a regisztrációmat, hiányzik...
- Tudna valaki segiteni hogyan lehet egy Skype regisztraciot vegervenyesen törölni, megszüntetni a fiokot?
- Ha munkanélküliként regisztrálok a munkaügyhöz, akkor nagyobb valószínűséggel vesznek fel az általam jelentkezett helyre?
- Hogyan lehet megszüntetni a regisztrációt a Twoo-n? Segítsetek!