Mi a véleményetek? Bulvár...aktúális dolgok...plyetykák:) (beszélgetés)
most voltak a tv-ben a meglepi esküvővel... aranyosak voltak, Réka nagyon meghatódott... viszont tény, h ez is egy jó reklámfogás volt részükről :)))))))
Norbi viszont nagyon megöregedett... szarul néz ki, mi van vele??
Mondjuk próbáljon meg bármelyik celeb végigugrálni egy monstre rockkoncert-estet a barátaimmal. :D
Csak ajánlani tudnám. :)
Meddig is bírnák???? Na, erre tényleg kíváncsi lennék. :)
te most a nevemben is írtál....celeb....meg ál az ész ettől a szótól:)))
Gratula az írásodhoz...jól meg mondtad a lényeget!
Bocsika, de te nem vagy kövér.)
de sztem te picit másként láthatod magad elolvastam a fogyásaid menertét...nem is tudom mit mondjak...ahogy elnézem te nem vagy alacsony, tehát maradhatsz nyugodtan 50 fölött..bocsi...sztem már nagyon sovány vagy...habár a kép csalhat...
Megmondjam őszintén? Nem érdekel. :) És érteni sem akarom. Nekem sokkal érdekesebb, ha itt olvasok egy babavárást, vagy azt, hogy mennyire szeretnének babát... nekem ők az "igazi emberek", róluk szeretek tudni, az ő bajaikról, gondjaikról, örömeikről.
Velem lehet a baj, hogy nem nedvesedik a bugyim a hülye celebektől??? :D
ok rendben:)
de azért ezek mégis csak érdekes figurák.. egyszer halálukon vannak, másszor meg új élet érkezik...
nem kell update módszer bárki le tud fogyni...persze a hülye is tudja, hogy diéta, és mozgás...ehhez nem kell láng észnek lenni!
Ezzel azért én vitatkonák egy kicsit.
Norbiék igenis,hogy lettek "valamit"az asztalra.Rengetegen fogytak az ő programjuk által és tudják is tartani a súlyakt.Többek között én is 24 kg-t.
Biztos nem hobbiból szüli azt a 3. gyereket,vagy divatból,akinek van gyereke és szült az tudja,hogy nem egy leányálom.
nézegettem a naplódat:)
Szép a kislányod:)
mennyi idős?
Mi miért nem tudunk ilyen gyorsan lóvét keresni?
mondjuk amit ezek csinálnak, azt én nem csinálnám...se menny pénzért
szegény Réka egyébként agyilag teljesen beteg. biztos vagyok benne, h teli van mindenféle komplexusokkal, nem véletlenül viselkedik így... bizonyítani akar magának...
ha reklámfogás, akkor viszont ügyesek... :) tudjuk, h a Norbi elsősorban üzletember, mint edző..:S
én nem tudom ezeket az embereket hova tenni az érték rendemben..
Celebek, sztárok...de zöme semmit nem rakott le az asztalra..
a tegnap liptairól olvastam egy velős cikket...hogy a Tv2 nél ő bármit megtehet...
Aki szívbeteg az az nem illegetné magát a sajtóban...és szennylapokban...sztem a betegsége is csak egy reklám fogás...jól csinálják..
mit éra fitness tudományával a csaj, ha a mellét mégis meg plasztikáztatta...ellent mond picit ez az egész...az update étkek pedig förtelmek...egy ismerősöm mondta, hogy iszonyat sz@r
az nem kamu... a Norbi tényleg szívbeteg... :S a neten olvastam egy cikket még nyáron abban volt.. :(
engem csak az borít ki, h a Réka terhesen is nyomja végig a kemény edzéseket!!! ezt onnan tudom, mert elkezdtem tornázni az egyik dvd-jére, amit végig csinál úgy, mintha nem lenne terhes.. iszonyat kemény a tornája... :S:S
nem tudom..mennyire emlékeztek?
de nem rég az a hír röppent fel róluk, hogy a Norbi a családfő szívbeteg...persze én akkor is tudtam, hogy kamu...de agyrémek ezek..ja és náluk egy gyermek havi 2 milla:) Ti ehhez mit szóltok?
Nem mintha érdekelnének ezek a sznobok...de fura mennyi mindent mondanak, csak azért, hogy tele legyen velük a bulvár..ja és ha írnak valami pikánsat rögtön perelnek...megáll az ész!
További ajánlott fórumok:
- Egy lány és fiú keresztnév. Névadás a saját ízlésed szerint, aktuális adott vezetéknévhez.
- Művi meddővé tétel aktuális feltételei
- A nők kibeszélik az aktuális partnerük méretét egymás közt?
- Kettős keresztnév adás. Két-két lány és fiú keresztnév. Névadás a saját ízlésed szerint, aktuális adott vezetéknévhez.
- Hol és hogyan ismerkedtetek meg az aktuális párotokkal?
- Kedvenc aktuális zeneszámod/számaid!?