Művi meddővé tétel aktuális feltételei (beszélgetős fórum)
Nem, mert ez elsősorban csupán műtét, az a felek "kényelmi szempontjait" veszi figyelembe.
Produkál a természet olyan jelenségeket, hogy bármit tesznek a felek, a gyermekáldás mindig bekövetkezik (erre találták ki a nemi életet :D)
De ez nem úgy működik, hogy én ezt akarom, kérem a műtétet és fizetek. Sok nő lelkileg megroppan, amikor tudatosul azzal az állapottal, hogy ő nem termékeny..., ennek az esélyét elvette önmagától; és kérte a visszaállítást, ill. a mesterséges megtermékenyítést. Milliókért. Az élet nagy szervezető.
Ugyanaz, mint a férfi meddővététele...
Csupán műtét orvosi szempontból.
A szexuális élet "veszélyes üzem" :D
Tisztában vagyok a fogalmak tartalmával.
A meddővététel, az abortusz nem fogamzásgátlás :(
Nem akarok én semmit megmagyarázni, de elég kétesen hangzott a felvetésed. Talán ha nem az írás keretei közé szorult volna a diskurzusunk, máshogy cseng.
Azt hiszem, mind a kettem úgy gondoljuk, hogy 100%-os csak az önmegtartóztatás, és törekedni kell a lehetőségekhez mért legbiztosabbra.
De ezt azért csak tudjuk, hogy valószínűleg nem regenerálódik a petevezeték.
Meg értem, pontosan hova akarsz kilyukadni?
Kételkedem abban, hogy 18 évesen valaki át tudja felelősen gondolni komoly döntése súlyát, következményét...
És itt a hoxán is olvastam, (és van az ismeretségi körömben is), hogy mégis teherbe esett... Inkább a pasit kellene elrendezni... :D
A természetet nem lehet mindig megerőszakolni.
nekem olyant ajanlottak, de nem mertem belemenni, feltem a mellekhatasoktol
amugy itt ingyenes lett volna..
További ajánlott fórumok:
- Mik a művi meddővé tétel feltételei? Mennyibe kerül? Szombathelyen tapasztalat?
- Művi meddővé tétel nőknél. Mik a feltételei?
- A művi meddővé tétel mennyibe került és mik a feltételei?
- Művi meddővé tétel
- Van valakinek személyes tapasztalata a művi meddővé tételről? Mennyire veszélyes, és költséges?
- Női meddővé tétel feltételeit, irányárait ismered?