Mi a véleményetek a Tesco vízszűrős kancsóról? (tudásbázis)
Én láttam a tesco-s kancsót, de nem tudom milyen. Nekünk brita kancsónk van. Én nagyon szeretem. Tényleg más az íze a víznek, a férjem nem is issza meg, max. teának, vagy limonádéként.
Szerintem olyat vegyél, amihez sok helyen lehet venni betétet.
szia! víztisztítókkal foglalkozom, mint kis és nagyker, magam is használok egy fajtát, és ismerem az ügyfelek véleményét. A kancsó mindegyik szinte ugyanolyan hatásfokkal kiszűri a klórt, ez a fő funkciója. Ha nagy család vagytok, sok a pancsolás vele. Vagyis ha kevés időd van, valami frappánsabb megoldást kell találnod.
Az ízhatás a szénszűrős készülékek esetében nagyon jó. Én javaslom, ha az ásványvizeket akarod kiváltani vele, mindenképp hasznos. De használd azt a vizet főzésre is, egész más az ételek íze.
Én egy komolyabb készüléket használok, az un. fordított ozmózisost, de ez már tényleg mindent tud, külön csapon jön a "forrásvíz".
Szóval bíztatlak a kancsóra!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a vízszűrős porszívóról?
- Szerintetek vízszűrős vagy Hepafilteres porszívót érdemes venni?
- Milyen porszívót vegyünk? Textíl/papírporzsákosat, porzsák nélkülit vagy vízszűrőset?
- Szeretnék vízszűrős zuhanyfejet venni, mert nagyon klóros nálunk a víz, tud valaki segíteni, milyet vegyek?
- Vélemények házi víztisztító kancsóról!
- Mi a véleményetek a vízszűrős porszívókról?