Mi a véleményetek a Széf c.játékról? (beszélgetés)
én szoktam nézni, tegnap volt egy idős néni, olyan viccesen és aranyosan nevetett, pl nem fogadták el a 300 000-t és kifogták a 1 000-t, és ezen szakadt a röhögéstől
egyébként én sose hagynám hogy valaki a családból elmenjen játszani... mert inkább ne.
Nagyon szerettem, egyik kedvencem volt!
Kár, hogy nincs már.
Balázst, imádom, de nem úgy!
Fantasztikus műveltséggel rendelkezik és jópofa!
Gratulálok a Benett kisfiához, jó egészséget, hosszú boldog életet nekik!
Én is szeretem.
De tegnap este egy pedagógus házaspár játszott egy pedagógus anya+egyetemista lánya leosztásban.
Meglepett, hogy a történelemtanár nem tudta, mi a díszmagyar... Túlbonyolította. Azonkívül nem tudta, hogy a Szabadságszobrot kik ajándékozták Amerikának...
De nem ez az első eset, amikor csalódottan veszem tudomásul, hogy kik tanítják gyerekeinket.
Sziasztok! Minket nem hívtak fel a 2. szériába! Viszont jelentezett egyik jó barátunk is a párjával, és ők a 2. szériába is bejutottak! Tehát ott már a széfekkel kellett játszaniuk próbajátékot. Mintha élőbe játszottak volna! Ők meg is nyertek volna a próbajátékon azt hiszem 4 milliót. De nem hívták őket sem vissza már játékosnak! :((
Ezek szerint nem tudásra hanem pofára megy! Az a lényeg, hogy tudj a tv előtt mozogni, meg legyél "hülye" és bunkó...!
Sziasztok! Minket nem hívtak fel a 2. szériába! Viszont jelentezett egyik jó barátunk is a párjával, és ők a 2. szériába is bejutottak! Tehát ott már a széfekkel kellett játszaniuk próbajátékot. Mintha élőbe játszottak volna! Ők meg is nyertek volna a próbajátékon azt hiszem 4 milliót. De nem hívták őket sem vissza már játékosnak! :((
Ezek szerint nem tudásra hanem pofára megy! Az a lényeg, hogy tudj a tv előtt mozogni, meg legyél "hülye" és bunkó...!
Ezek szerint nem tudásra hanem pofára megy! Az a lényeg, hogy tudj a tv előtt mozogni, mert legyél "hülye" és bunkó...!
További ajánlott fórumok:
- Kinek mi a véleménye erről a játékról?
- A Vsmile tv-s játékról mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek az Aqua Dragons játékról?
- Hol van Füles farkincája társasjátékról mi a véleményetek?
- A Perudo társasjátékról mi a véleményétek és mely korosztálynak ajánlott?
- A Körvonal társasjátékról kinek mi a véleménye?