Mi a véleményetek a kakaó masszából készült üreges mikulásról? (beszélgetés)
No azért ha a kakaómassza meg a csokoládé közötti különbséget hegedülni tudnám, abból élnék.
A kakaómassza csak az alapanyag - ott még kell ám pár apró fortély mire abból tuti csoki lesz - meg egy takaros kis lila tehén:)
A gyémánt, meg a ceruzabél is szénből van - de én nem hallottam még grafitos eljegyzési gyűrűről:)
Évekkel ezelőtt kaptam párat ismerősöktől,én mondom nektek ha a kutyámnak nem izlett,akkor az már olyan is volt!
Szerintem igaz a mondás,hogy "olcsó húsnak hig a leve!"
Érdemes minőséget venni,mert hiába olcsó valami ha utána kidobod!
a csokoládé attól csokoládé, hogy min 30% a kakaótartalom benne.
a kakaós masszában általában ez 5% körüli :/
Szerintem ehetetlen.
Amikor még kicsi voltam úgy emlékszem, hogy egy fajta mikulás volt, nem volt túl ragozva, az viszont isteni finom volt. :) Mindig megettük... De mára már ehetetlenné váltak.
a bóvliról???
hát nem finom...
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy készültök a karácsonyra?
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Hogyan reagálnál, ha senki nem köszöntene fel a neved napján, pedig te készültél ünnepi ebéddel?
- 2 éves korú gyermeknek szoktál adni Bolero italporból készült italt? Ugyebár édesítőszerrel készült...
- Időseknek készült mobilt, mit ajánlanátok?