Mi a véleményed a Lóbalzsamról? (beszélgetés)
A lóbalzsam kiváló termék. Az eredeti (valami német gyártmány, sajnos a pontos nevet, gyártót nem tudom). Az a baj, hogy már minden kencegyártó gyárt valamit és lóbalzsamnak merik hívni.
Állatgyógyászati termékként még lehet kapni eredeti lóbalzsamot. A lovardában a lovakra húgomék még mindig azt használják. Persze jóval drágább mint a drogériában kapható carok, de ez legalább használ.
Ha kell, mi is a "lóravalót" használjuk, teljesen jó.
A Béres Porcerő tényleg jó szerintem. A volt férjem is azt szokta szedni 2 hónapig, és a tipikus pincér baj, a kattogó terd, el szokott múlni fél évre. 2-3 hónapig kell szedni.
Nekem is volt azóta elég ízületi bajom, és jó szerintem is.
Még testépítő sportorvostól is ilyen tippet kaptam, csak ő adott valaha hozzá online oldaldt, ahonnan a hatóanyagokat olcsón lehet venni, de én lusta voltam.
A lobalzsamot egy valahai bnőm használta a térdére. Ő 15-17 évesen kosarazaskor a tergedre esett, és az szilánkosra tört. Élete végéig fájt időnként.
Az jó! Addig húzd a műtétet, amíg bírod!
Remélem sosem lesz rá szükséged!
A férjem vett magának néhány hete, mert nagyon fájt a bal kezén a hüvelykujja. lelkesen kenegette karácsony környékén (nem dolgozott) és állította, hogy a napi 2x bekenésnek csodás hatása van. Aztán szétszedte a tesóm kávéfőzőjét, hogy megjavítsa és utána már nem használt a balzsam. Amióta fájlalja már mondogattam neki, hogy menjen dokihoz.
Tegnap elment az sztk-ba, de azt mondta a sebész, hogy fogalma sincs mi a baja. Persze, rtg-t nem csinált. Ma elküldtem a másik sztk-ba és mondtam neki, hogy ragaszkodjon a rtg-hez. Gipszelt kézzel jött haza...
Nem tudjuk, hogy tört el az ujja:S
Tehát, annyit tudok mondani biztosra a lóbalzsamról, hogy a törést nem gyógyítja meg akkor sem, ha naponta 2x bekened:DDDD
lehet hogy kipróbálom majd beszámolok a hatásáról.Bár nekem a porckopásra még eddig
a legjobb a reumatológia elektromos kezelése volt.
Porckopáson nem segít. A gyulladásos izom vagy ízületi fájdalmakat enyhíti.
Porckopás esetén a glükozamin és kondroitin tartalmú készítményeket javasolt alkalmazni. pl. Proenzi.
amit vetetett velem, az gél
de kösz a válaszokat, akkor maradok a Diclacnál. nem kell sűrün, 3-4 havonta használom....
nekem van,a térdem szoktam kenni vele néha,
annyi jó van benne,hogy hűsiti egy kicsit,
A büdös életbe többet soha :) :)!!
Még másnap is csíp, mint a csilipaprika .
Vietnámi vagy kínai balzsam inkább. Bár a férjem szokta használni izomfájdalomra ,neki használ . De szigorúan nylonzacskóval .
Főbb összetevők: Vadgesztenye kivonatot, rozmaringot, árnikát, kámfort, mentolt, borókát, glicerint, eukaliptuszt és esszenciális olajokat tartalmaz.
Ezek nem fogják felépíteni a kopott porcot.
Helyi vérbőséget okoznak, enyhe gyulladáscsökkentő hatásuk van.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Hány féle lóbalzsam létezik?Derékfájásra melyik jó?
- Zöld, lóbalzsam kinek mennyire vált be?
- Mi a véleményetek a lóbalzsamról? Jó megfázásra is a mellkasra dörzsölve?
- Bemelegítéshez sima lóbalzsam is jó vagy célszerű inkább az extra erős fajtát használni?