Bemelegítéshez sima lóbalzsam is jó vagy célszerű inkább az extra erős fajtát használni? (tudásbázis kérdés)
5. Hmkati
2011. aug. 18. 06:01
Én nem használnám a lóbalzamot. Néztem tételesen az összetőket. Nem amiket szóban ismertetnek hanem ami tényleg benne van. Van köztük allargiát okozó, tűdőkárosító, betiltott anyag, ami állatkísérletekben rákkeltő. Anyukám kapta ajándékba, miután ezek kiderültek, a kukában landolt.
4. Aegle (válaszként erre: 3. - Grácia)
2011. aug. 14. 15:03
De a "sima" vagy az extra erős melegítő lóbalzsam?
3. Grácia (válaszként erre: 1. - Aegle)
2011. aug. 14. 15:00
Nekem nagyon jó volt a lóbalzsam
2. Aegle
2011. aug. 14. 14:54
Futás vagy foci előtti bemelegítéshez keresnék krémet és ajánlották a lóbalzsamot.
Eddig Richtofit Sport krémjét alkalmaztuk, de nagyobb kiszerelésűt keresnénk, lóbalzsam pedig van nagy tégelyekben.
1. Aegle
2011. aug. 14. 14:51
Bemelegítéshez sima lóbalzsam is jó vagy célszerű inkább az extra erős fajtát használni?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?