Hány féle lóbalzsam létezik?Derékfájásra melyik jó? (tudásbázis)
Kék is van:)
Nekem izületire ez jó meg a zöld.
Jó rég nem írt ide senki.
Piacon szoktam látni. Pirosat vettem a férjemnek. Nem a derekára, teniszkönyök... De most már a dereka is fáj. :(
Másikat nem láttam.
Nem 1000 Ft volt, kevesebb...
Én a zöldet használom, nekem nagyon jó, szeretem nagyon.
Gyógyszert csak végső esetben veszek be, általában a balzsam segít.
Ezen a honlapon 20!! féle lóbalzsamot árulnak:( Az összetevőkben van a különbség. Az nem elég, hgy csak zöld:( Én is vettem zöld-lóbalzsamot és SZart sem ért:(Mert az a fajta amit én vettem, csak árnika és kámfor tartalmú volt. A másik amit előtte vettem, az rozmaring, levendula, citromfű,arnika és kámfor sőt azt hiszem hogy diólevél is volt benne... Nos mindenképpen nézni kell az összetevőket.
A fontos különbség és ezen a honlapon is így van rendszerezve a hideg és meleg lóbalzsam:)De, mindenképpen az összetételt kell néznni!!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Ma vettünk /az eladóhölgy tanácsára / zöld színű balzsamot.
500 gr. 1870-Ft volt.
Egy ismerősöm évek óta, évi 1-2 alkalommal küzdött lumbágó szerű tünetekkel. Pakolgatta néha a söröshordókat, ami rá tett egy lapáttal.
Néhány napja porckorongsérvet diagnosztizáltak nála.
Remélem nálatok nincs erről szó, de úgy gondolom, hogy 1-1 vizsgálat mindenkinek belefér az életébe, nem vesztetek vele semmit.
Értem.Akkor a derékfájásra melyiket ajánlanátok?
Évente "kijön" a fájdalom az emeléstől./az emelést sajna nem tudom kiiktatni a munkám miatt/Most megint érzem, a fekete nadálytőt használom.Nem rossz..de ha van jobb..a gyógyszereket már szeretném mellőzni, ha lehet.
Én a zöldet használom, kb. 1.000,-Ft Pingvin patikában.
Eredetileg a versenylovak bokájára készítették az izomfájdalmak és meghúzódások csökkentésére. Aztán valakinek kipattant a fejéből, hogy ha jó a lónak, az miért ne lenne jó az embernek is. Másfél éve használom, sokat használt!!
A Ló balzsam ideális a fáradt, visszeres, megterhelt lábakra. Vad gesztenye kivonatot (angl. Horse chestnut), kámfort, rozmaringot, árnikát, mentolt és eszenciális olajokat tartalmaz. A segít a fáradtság, sérülés, égés, reuma fájdalmának pillanatnyi csillapításában. Megfelelő a fájó részek masszírozásához, mert hűt, aktivál és frissítő érzést ad. Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkentik a görcsök és izomfájdalmak valószínüségét.
* segít a fáradtság, sérülés, égés, fájdalmának pillanatnyi csillapításában
* segít a reumatikus fájdalmaknál
* Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkentik a görcsök és izomfájdalmak valószínüségét
* Természetes módon serkenti a vérellátottságot, növeli a véna tónusát, csökkenti a fájdalmat a lábban, illetve védi a vénákat és az artériákat
* Megfelelő a fájó részek masszírozásához, mert hűt, aktivál és frissítő érzést
Javaslat: A kívánt felületre felvinni naponta legalább 3-szor, és jól bemasszírozni.
LÓ BALZSAM-ot ajánlhatjuk:
* A fáradt, sérült és visszeres lábak védelmére
* A fáradtság, visszerek, elpattant kapillárisok, sérülések, reumatikus problémák okozta fájdalom pillanatnyi csökkentésére
* a cirkuláció segítése, hűtés, aktiváció, masszázs
* akiknek száraz és érzékeny bőrük van
* neutralizálja az éjjeli vádligörcsöket
* csökkenti a visszerek tüneteit
Összetétel: vad gesztenye kivonatot, kámfort, rozmaringot, arnikát, mentolt és esszenciális olajokat
Én is nemrég hallottam róla.Úgy ajánlották.Utána néztem a neten, én is kétfélét láttam.Illetve ma egy harmadikat.Sőt, van hideg, meg meleg./ezt már a patikában tudtam meg/
A lóbalzsam derékfájdalmakra, de visszérre is jó.Ezért nem tudok dönteni..
További ajánlott fórumok:
- Láthatás 16 év felett? Létezik?
- Szerinted létezik az, hogy a szerelem csak levelezve félév után is tartson?
- Lecserélnénk a kanapénkat de annyiféle anyag létezik, hogy elbizonytalanodtam. Milyen anyagból érdemes? Mik a tapasztalatok?
- Létezik olyan program, amivel meg tudom nézni az embereket, házakat felülnézetből? Olyan térkép féle?
- Többféle mosógolyó létezik? Elöltöltős mosógéphez is használható?
- Létezik ennyire félénk férfi?