Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a titka a könnyű sörtésztának? fórum

Mi a titka a könnyű sörtésztának? (tudásbázis)


6. Epresturmix (válaszként erre: 5. - Loretta16)
2017. júl. 24. 16:02
Örülök, nagyon szívesen máskor is! :)
5. Loretta16 (válaszként erre: 3. - Epresturmix)
2017. júl. 24. 12:11
Bevált, finom lett, Köszönöm! :)
2017. júl. 24. 08:14
Köszönöm szépen! Ezt olvastam már, hogy tojás nem kell bele.
2017. júl. 24. 05:51

Jó buborékos sör. Tojás nem kell bele. A zöldségeket, húst mielőtt belemàrtod liszbe kell forgatni! Forró olaj, és amikor az első adag kisült, az olajon maradt tésztát kanâllal szedd le róla, mert ràtapad a többire is.

Recept tuti, étteremben csináltam lagzira 60 szelet húst így! 😀

2017. júl. 24. 00:32
Nagyon szeretjük a sörtésztába forgatott húst, zöldségeket, de az enyém mindig túl vastag, és nagyon beszívja a zsiradékot, legyen az olaj, bármi. Étteremben mindig szép vékony, ropogós, könnyű. Tudja valaki a trükköt?
2017. júl. 24. 00:30
Mi a titka a könnyű sörtésztának?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook