Mi a menete annak, hogy utólag átvegyem a diplomám? (tudásbázis)
az lesz:)
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Nem kell fizetni semmit.
Küldhetsz másolatot is, de akkor hitelesítsd. Azért viszont kell fizetni. Nem tudom mennyit, szerintem pár ezer forint.
Ha hívod őket, meg tudod kérdezni tőlük azt is, hogy lehet elintézni a dolgot és mikor. :)
és kell valamit fizetni?
a távolság miatt egyszerűbb lett volna a másolat:)
Még fel kell hívnom a TO-t mivel még nem érkezett meg a nyelvvizsga bizonyítvány (szerintem még 2 hét) és mivel gondolom nyári szünet lesz az egyetemen is, nem tudom hogy lesz e ott valaki Júliusban.
A Tanulményi Osztályra be kell vinni a nyelvvizsgát bemutatni, és kell írni kérelmet a rektornak, hogy meglett a nyelvvizsga, kéred a diplomát (ez csak formaság, ezt is le kell adni a TO-n). Aztán értesítenek, ha elkészült a diploma. Több lehetőség is van. Vagy elküldik postán, vagy elmész érte a TO-ra, vagy kéred, hogy a következő diplomaátadón adják oda neked is.
Fénymásolat nem jó, csak ha hitelesítve van, de az meg plusz pénz. Inkább vidd be személyesen és mutasd be az eredetit.
Segítsen nekem valaki! Mi a menete annak, hogy utólag átvegyem a diplomám? Nemrég sikeresen nyelvvizsgáztam, de nem tudom mit kellene most csinálnom.
Személyesen kell bevinni a nyelvvizsga bizonyítványt v. elég ha elküldöm a fénymásolatot?
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Milyen nyelvvizsgát ajánlanátok? (már évek óta nem sikerül, próbáltam jópárat, 3 éve csücsül a diplomám az egyetemen)
- Miért vagyok elkenődve mióta átvettem a diplomámat, amiért 5 évet dolgoztam?
- Nincs diplomám. Ez ciki manapság?
- A főiskolai diplomámhoz még nem kellett anno nyelvvizsga. 40 elmúltam bőven, újra tanulnék, de nem nyelvet... lehet?
- Mit ajánlanátok diplomamunkának?