Mit ajánlanátok diplomamunkának? (beszélgetés)
Azt hiszem kitaláltam!
Kerékpáros pihenőhelyet szeretnék tervezni. Erről van valakinek információja?
Igen,kicsit át kell gondolnom most, hogy mi mivel jár, meg jövő héten még beszélni szeretnék a tanárommal ezekről. Ha a szelektív hulladékgyűjtő lesz,akkor jól jön majd a segítség. :) Köszi mindenkinek! Ha van még egyéb ötlet, azokat is várom!
tök jó ötletek ebből már lehet szemezgetni :)
Még tanulási célból is :)
szelektív hulladékégető XV.ker
szívesen.
Ha kell tipp miket írjál esteleg bele akkor segítek :)
Ha esetleg kertészeti téma is szóba jöhet, akkor pl üvegházat is tervezhetsz...
Ez egy kicsit tág diplomamunkának.Túlsok mindenbe belekötnének...
az árvizzel kapcsolatos dolgokkal ami történt és történni fog az árvíz után.
Bizony:) De a vizimalmok is szépek. Túrkeve pl
Itt az Alföldön van több szélmalom is (Kiskunhalas, Jánoshalma pl.).
Aha, lehet ilyet is, ha a helyszín indokolja. Megnézem.
tervezz levendula-feldolgozó üzemet :) kúriával
mert pl. a muemlek.hu oldalon van egy rakat mezőgazdasági, ipari műemlék, amelyek a felújítás&átalakítás következtében kaphatnának új funkciót
kizárólag új épület jöhet szóba?
Most keregéltem a neten és elgondolkodtam a vízimalmon is, meg a madármegfigyelő épületen is :)
Merrefelé tudtok szelektív hulladékgyűjtő üzemről?
A malom, meg a szelektív hulladékgyűjtő is tök jól hangzik! Ezekre még nem is gondoltam! Tudtam, hogy segíteni fog a fórum :) Köszi
ez jó, ez nagyon jó :)))
Én erre szavaznék :) - ha már a sajátjaim nem jönnek be :)
Köszi! A magtársem rossz ötlet,csak ahhoz egyáltalán nem értek, meg szerintem nem sokanyagot találnék, az istállóval meg szintén az a baj, hogy már terveztem.
szelektív hulladékgyüjtő üzem feldolgozással
(bocsi, de ez nekem örök téma, mert bár van szelektív hulladékgyüjtők vannak de arról nem igazán szól sehol a fáma hogy az újrafeldolgozás is meglenne :)
pedig iskolák, ovodák tudnának csatlakozni a programhoz kis pénzt kiapva a hulladékgyüjtésért cserébe, hoyg egyre jobb legyen mindenhol a helyzet:)
tervezz verseny ló istállót gyakorló pályával :DDD
(A Lázár testvéreket lehet, hogy érdekelné is a dolog :DDD )
tervezz egy szélmalmot az belefér a mzőgazdaságba. olyan helyre ahol sokat fúj a szél. szerintem jó téma. persze én imádom a szélmalmokat:)
Javaslom egy szárító, magtározó keverék létrehozását :)
Na jó, ez a poén része volt ...
Istállót javasolnék ... vagy bármilyen már tárolót ...
Írok pár példát, ilyeneket szoktak: lovarda, autószalon (kiállítótérrel), tűzoltóság, kajakosoknak klubház stb. Csak ezek fiúsak, nem?
:) Vicces, de a tanárok is kiröhögnének vele :P
Ősszel végre én is diplomázni fogok, és most nyáron kell kitalálnom, hogy milyen épületet szeretnék tervezni és hova. A baj ott van, hogy én az ipari és mezőgazd.-i tanszéken vagyok, ezért valami ilyen jellegű épületet kéne választanom, középületet nem lehet. Pl. a borászat tök jó téma lenne, de azt már nem választhatom, mert azt már terveztem egyszer. Van valami jó ötletetek,ami nem túl nagy épület és érdekes a téma is?
További ajánlott fórumok: