Mi a legjobb gyógymód, idegbecsípődésre a fekvésen kívül? (tudásbázis kérdés)
Fekvés pont nem jó..mozogni,mozogni,mozogni..langyos fürdő,izomlazító krém..ezek tutik...
Csak a mozgás segít igazán.Tapasztalatból tudom sajnos.
Regi baratom az idegbecsipődes, most hatodik napja tart, a kenőcs es a gyogyszer nem hasznalt, ma kezdődik az inekcijo-kuram, aminek nagyon örülök.Sajnos ebben a rohano vilagban a stressz, az ideg es a sok emelessel jaro fizikai munka nem tesz jot neki.
Igen értem,nekem a csontkovács is segitett de a férfiak ezt nemnagyon fogadják el.Keress valami jo reomatológust vagy ideggyógyászt.
Az a baj,hogy önfejű a doki és nem fogad el javaslatot azt mondja,hogy ő tudja de ez már zajlik több mint egy hónapja, és a férjem nem egy nyavajgós fajta, de látom hogy szenved és éjszakákon át nem alszik ezért gondoltam valami maszek megoldásra
Nekem ezt a szurit az idegsebész javasolta de én kértem a körzeti orvost hogy irja fel.Talán kellene neki mondanod hogy Ö hogy látja segithet e ez.
Maszek alapon hamarabb megy,gondolom.
igen de nálunk legalábbis elöjegyzés van minimum 2 hónap
Az orvos nemküldte sehova ilyenkor,hova kell menni?-a reumatológushoz?
Nekem gyulladásra a reumond injekcio segit.Nemvagyok gyógyszer szeretö csak akkor veszekbe fájd csillapitót ha muszáj,injekciót pedig csak ha már a munkámba is gátol,de vanmikor muszáj aztán mindig eldöntöm többet nemvárok eddig mert eza szuri gyorsan hat igaz 6 db ot bekell adni belöle.
Az a baj ,hogy az idegszál már be van gyulladva.
Csontkovács,de ha lefekszel a földre a lábadat ráteszed az ágyra hogy derékszöget zárjon be és a gerincedet megprobálod a földre lefesziteni és igy feküdni kihuzza a becsipödést,csak sokideig nevárj mert betud ám gyulladni is az idegszál.Ceragem ágyis kihozza ha van ilyen központ a közeletekben.
Ebbe levendula van nem rozmaring.
Voltunk röntgenen nem sérv.Algesal a krém neve amit felírt a doki,de ettől viszket a bőre,így flectort használja.
Valószínű,hogy legalább is enyhítené a fájdalmát,de nem akarom elkeseríteni az egyetlen ami hatásos az,hogy a becsípődést ki kell mozgatni még ha a falat vakarja is az ember tőle.Meg nem ártana egy ct vagy mr mert nem biztos,hogy becsípődés lehet az egy gyulladt sérv is.Mindenképpen meg kell nézetni orvossal.
Igen ez az,apum is 1750Ft-ért vette,ha jól emlékszek.Lehet h segítene akkor a fórumindító férjének.:)
Bucóka! A ló kenőcs magyar megfelelője a rozmaringos krém,egy vizes alapú rozmaring és mentaolajat tartalmazó szer.természetes anyagokat tartalmaz csak.Orvos írja fel,de tudtommal recept nélkül is kapható a gyógyszertárban csak sokkal drágábban.Az egyik olaj gyulladáscsökkentő a másik fájdalomcsillapító hatású.Idegbecsípődésre izületi gyulladásra nagyon sokat használ.Hozzáteszem az eredeti lókenőcs pokoli drága szer a rozmaringos krém a 40dkg-os kiszerelésben kb.1700-1800 Ft.Én csak ajánlani tudom Neked!
Üdv.:Marcsi
tényleg úgy van, ahogy többen is mondják, a mozgás a legjobb, de még jobb a rendszeres mozgás, akkor nem is fog többet visszajönni.
Csontkovács. Nekem az segített.
De az is lehet hogy porckorong sérve van. Idegsebész látta?
Apumnak az izületi fájdalmakra ajánlottak egy krémet,most nekem is becsípődött a vállam-mellem közt valami és ezt adta nekem is.
Ló kenőcs-olyan tubusba van mint a "nyomós" szappan,és kék szine.:)
Nem ponénból irom (volt aki leordította a fejem miatta,hogy mit képzelek h poénkodok)....lehet h ez segítene.A háziorvos felírja sztem.
Először a fájdalom megszüntetése azután laza munka.Mondjuk nem az ásás de ha bírja........
A férjemnek csípődött be,egy hónapja fekszik,zsibbad a lába aligbír lábra állni.Kenjük ,gyógyszert eszik ,de nemsokat javúlt.
apukámnak a dereka csípődött be. több hétig betegállományban volt. aztán azt tanácsolták neki, hogy mozogjon. elment a telekre ásni és azóta is azt emlegeti, hogy nem ér semmit se krém, se fekvés, csak a mozgás
ki kell mozogni! óvatosan. fekhetsz vele otthon hetekig, ha nem 'cssípődik' ki
Mi a legjobb gyógymód, idegbecsípődésre a fekvésen kívül?
További ajánlott fórumok: